Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem jó a gyógyszer, vagy...

Nem jó a gyógyszer, vagy nincs mitől félnem?

Figyelt kérdés
A tablettaszedési szünet 4. napján vagyok és semmi:S Minden szemet beszedtem,nem hánytam és nem volt hasmenésem. Múlt héten viszont fájt a hasam,úgy mint mikor megszokott jönni. Csak 3 hónapja szedem a tablettát,eddig semmi gond nem volt. A második levél után élvezett belém elösször a párom.Lehet,hogy nem hat mégse a gyógyszer?:S Félek.
2011. febr. 6. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:

mégis mitől? a vérzésnek a szünetben kell megjönnie, ha a 8. napon még nincs meg, akkor tesztelj, ha megjön, szedd a tablettát tovább

mit szedsz amúgy?

2011. febr. 6. 12:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt írja a betegtájékoztató,hogy a 2. vagy 3. napon kell megjönnie. symiciát szedek.
2011. febr. 6. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor aggódj, ha egyáltalán nem jön meg szünetben. Akkor csinálj tesztet. Addig meg ne parázz feleslegesen.
2011. febr. 6. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Próbálok megnyugodni,csak anniymindet olvastam már...:S
2011. febr. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!