Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ettől lehet megint fertőzésem?

Ettől lehet megint fertőzésem?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el intimgyabtáztatni, előtte borotváltam otthon. Már harmadszorra voltam, az első alkalom után nlhány nappal gombám lett, a második óta kis fehér pattanások jönnek ki a nemi szervemen és most a harmadik alkalom után megint több a folyásom, min t szokott lenni.

Pedig tiszta és megbízható a hely, ahová járok. Betudhatóak ezek a tünetek ennek? Mit lehetne tenni gyantázás után, amivel elkerülhetem a fertőzéseket?

Köszönöm!

2011. ápr. 11. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Gombát sajnos bárhol kaphatsz, nyilvános Wc a legvalószínűbb forrás!Ott is elkaphattál valamit nincs kizárva. Ha nincs lefertőtlenítve az ágy rendesen.Húzz kesztyűt a kozmetikus? milyen gyantával dolgozik, patronos vagy spatulával keni? A patronos gyantánál a görgő fejet nem cserélik, és azt sajna nem lehet 100% fertőtleníteni, és azt azért használják minimum 10 ember, különböző testrészein. A kis fehér pattanások hol helyezkednek el? a szemérem ajkaidon, vagy a vénuszdomb felet esetleg a hüvelynyílásodnál? Ha a vénuszdomb felett van az szerintem csak szőrtüsző gyulladás. De szerintem mindenképpen keres fel egy nőgyógyászt, hogy kikezeljen a jelenlegi bajból
2011. ápr. 14. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a borotválásban bízok, nem gyantáztatnék. Szerintem így higénikusabb.
2011. ápr. 15. 07:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Most hogy belegondolok, nem húz kesztyűt, viszont a gyanta olyan spatulás-melegítős.

A fehér púpok a szeméremdombomon vannak.

2011. ápr. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!