Fertőzésem lehet megint?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja vettem észre, hogy folyásom van, ami kellemetlen. Vettem canesten kombit elhasználtam,de sajnos nem segített, így elmentem a nőgyógyászhoz. Írt fel CNS kúpot. Elhasználtam a folyás megszűnt, de a pirosasság a hüvely bemenetnél nem. A sex is kellemetlen. Visszamentem, hogy vizsgáljon meg mert a folyás elmúlt, gondoltam csak a hüvelyflórámmal van a baj ennyi kezelés után. Mondta a nőgyógyász, hogy nem lát semmit nincs fertőzés. Annyira mogorva volt. A CNS kúp után nem is volt folyás tényleg, de pénteken voltam ennél a nőgyógyásznál és már szombaton éreztem újra, hogy megint van folyás. Mitől lehet ez? Esetleg ott elkaphattam valamit? Ilyen hirtelen vissza lehet kapni a fertőzést? Mit csináljak, hogy véglegesen elmúljon már? A nőgyógyászhoz már félek visszamenni, mert már ebben a hónapban 3-szor voltam.2010. szept. 20. 16:15
1/2 anonim válasza:
Jó bunkó lehet a dokid! Első nekifutásból szerintem mindenképpen érdemes egy újat keresned, mert az azért gáz, ha nem mersz vissza menni hozzá :( Addig is szerintem megéri kirpóbálni a freziderm intim aid-et, nekem is van otthon, bármi problámám van odalent, mindig azt használom. Nem a legolcsóbb, de garantáltan használ, és nagyon sokáig elég. Én neten rendeltem annak idején, de azóta már láttam gyógysztertárban is. Gyors gyógyulást neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ahova járok 2 doki váltja egymást, és az utóbbi időben mindig a bunkóbb volt bent. A másik az kedves, de nem tudom mikor van bent. Pedig hozzá kéne igazítani azt, hogy bemegyek. Váltani nem nagyon tudok max. egy másik településre, mert itt csak egy szakrendelés van. De máshol meg nem vagyok ismerős.
2010. szept. 20. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!