Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációm idején hogyan...

Menstruációm idején hogyan tudnám kezelni az ingerültségemet és a csókiéhségemet?

Figyelt kérdés
A hónap ezen időszakában mindig nagyon ingerült vagyok, s bár próbálom visszafogni magam, egyszerűen nem megy. Akkor mégis mit csináljak? A másik dolog meg a csoki. Eléggé édesszájú vagyok, de ilyenkor elpattan bennem valami, s érzem, megbolondulok, ha nem ehettek édességet. S sajnos nem is kis mennyiségbe kívánnom... Pedig egyáltalán nem jó, ha sok csokit eszek, és nem csak az alakom miatt... Ha másnak is volt ilyen problémája, hogyan kerekedett felül rajta?
2011. ápr. 10. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el futni 10-20 kilométert, akkor aztán lefáradsz és eszedbe nem fog jutni, hogy szeszélyeskedj, a kilóidnak is jót tesz plusz a mozgás ilyenkor sem árt, kifejezetten ajánlott. Önkontroll kérdése a dolog, tudom persze milyen, mikor rájön az emberre a falási roham (hülye hormonok...), olyan kor meg kell próbálni lekötni magad vagy legalábbis nem valami irgalmatlan mennyiségben fogyasztani, hanem mértékkel.
2011. ápr. 10. 19:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!