Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik ennyit? Már...

Miért késik ennyit? Már többször is úgy éreztem h meg fog jönni, de semmi.

Figyelt kérdés

eddig mindig max 1-2 napot szokott késni.legutóbb 03.04én jött meg és 03.09.én lett vége,már meg

kéne h jöjjön ebben a hónapban is,de már egy hetet késik.

mensi előtt mindig 2-3 nappal megszűnik a folyásom,ingerlékeny vagyok,feszül a mellem...2 napja úgy éreztem h meg fog jönni,a hasam is görcsölt...de még mindig semmi:/

viszont most folyásom is megint van,a hasam meg mintha nagyobb lenne,de tuti h csak bebeszélem magamnak,hiszen képtelenség h terhes legyek,mivel nem voltam fiúval...

viszont attól tartok h vmi gond van,viszont dokihoz félek elmenni(még sosem voltam)

16/L

2011. ápr. 10. 13:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Sok kiváltó oka lehet amiért késik.NEm kell mindjárt rosszra gondolni.Amúgy tesom gyerekének is késett vagy 1-2 hetet mostanság és semmi baja,megjött neki azóta.Amúgy menj el nődokihoz még ha kellemetlennek is érzed.Nagyon hamar megvan és éves rákszűrés fontos.Nem esz meg a doki,kérdezz végig ismiket vagy itt a gyakorikérdéseken hkit ajánlanak felétek.Vannak ám nagyon ügyes és jó dokik akik hamar megvannak a vizsgálattal és még kellemetlenül sem érzed magad,nagyon figyelmes.

Sokminden befolyásolhatja a dolgot stressz,fogyás,betegség.Azt mondják h olyan 3 hónap ami még belefér,utána jó elmenni dokihoz ha nem jön meg.Nem vagy terhes,mivel leirtad nem voltál fiúval.Sajnos megesnek ilyen dolgok,sokszor semmi baj nincs a háttérben.

2011. ápr. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!