Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez 15 éves korban,...

Normális ez 15 éves korban, hogy többször is késik?

Figyelt kérdés
Ebben az évbe egyszer jött meg pontosan, és egyszer még előbb is, mint kellett volna. A többi hónapban viszont késett 3-4 napot. Ráadásul most is késik. Olvastam, hogy ha többször is késik, akkor baj lehet. El kellene mennem orvoshoz, vagy ez 15 éves korban mégnormális? Valaki segítsen!
2009. aug. 10. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Ez teljesen normális!Ebben a korban ,nem mindenkinek áll még be!Vezess naptárad, így látni fogod hogy az a 3-4 nap majd beáll!
2009. aug. 10. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
az lehet hogy olvastad de szerintem az nem a tinikre vonatkozott hanem a felnőtt nőkre.Vannak olyanok akiknek az első szülésig nem áll be.ilyenkor fejlödsz kb. 25éves korodig.Nem kell orvoshoz menned.fölös ő is ugyanezt mondaná.
2009. aug. 10. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
én 18 vagyok és még mindig nem rendszeres
2009. aug. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!