Lehet terhes? El lehet tüntetni?
Barátnőm nagyon aggódik hogy terhes. Még nem volt fiúval de azt mondta hogy már majdnem egy hete késik neki, és hogy teljesen azt érzi hogy terhes , ami elvileg lehetetlen. Azt mondta hogy a szülei csinálták és után ő is ült vagy feküdt az ágyban. Így lehet valami?
A második kérdés hozzám tartozik:)-15 vagyok és a combomon kívül halványabb, belül erősebb striák vannak hogyan tüntethetem el és mi lesz velük ha egy kicsit lefogyok? (azért jöttek mert kicsit meghíztam, most vagyok 59kg és kb 56 szeretnék lenni) Előre is köszi a segítségeket és bocsi a két kérdésért!
Jééééézusom... Főleg az első kérdésre.
Légyszíves, mondd meg a barátnődnek, hogy igen, lehet terhes.
De főleg, hogy ne habozzon, ha egy busz alá vetné magát.
a barátnőd 100%,hogy nem terhes.
sajnos a striákkal nem sok mindent lehet kezdeni.
sporolj és akkor feszesebb leszel,az majd korrigálja.
A barátnőd nem lehet terhes, nem tudom mennyire figyeltetek biológia órán, de ez így lehetetlen.
A stirák idővel elhalványodnak, de ha nem hirtelen fogysz, akkor nem lesz még több. Esetleg kipróbálhatsz ilyenre való krémeket, nem tudom mennyire használnak.
"Barátnőm nagyon aggódik hogy terhes. Azt mondta hogy a szülei csinálták és után ő is ült vagy feküdt az ágyban."
Mit csináltak neki a szülei?
Ha az apja megrontotta (behelyezte a péniszét a lány hüvelyébe), akkor igen, lehet terhes a lány. Ez esetben az apa börtönbe fog kerülni.
Ha viszont arra gondolsz, hogy a szülei dugtak egymással, és ezután feküdt a lány az ő ágyukba, úgy nem lehet terhes, ez egy hatalmas hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!