Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs görcsökre milyen...

Menstruációs görcsökre milyen enyhítési módokat ismertek?

Figyelt kérdés
Általában ha menstruálok soha nem fáj a hasam, max nagyon minimálisan. De most borzasztóan fáj és semmi gyógyszer nincs itthon és senkit nem is tudok elküldeni gyógyszertárba,mert egyedül vagyok itthon. De nagyon fáj. Segítsetek enyhíteni! Előre is köszönöm!
2011. ápr. 9. 10:14
 1/5 anonim válasza:
Én ilyenkor melegíteni szoktam az alhasam. Mégpedig egy műanyag flakont megtöltök meleg,de nem forró vízzel, és a hasamhoz tartom... Ez nem szünteti meg, de enyhíti a görcsöket. :) Nekem beválik.
2011. ápr. 9. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
sportolás vagy ha nagykorú vagy, akkor egy kis kupaknyi tömény alkoholos ital (pl. pálinka)
2011. ápr. 9. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb 500 mg magnézium (reggel 250 mg, este 250), aspirin protect(reggel-este, vagy amikor elkezd fájni)

Nagyon erős görcseim voltak régebben, sokszor kellett mentőt hívni, mert elájultam, nem bírtam menni, hánytam stb.

De ezzel a kombinációval semmi bajom, meg sem érzem.

16/L

2011. ápr. 9. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

És ha nincs otthon ilyen gyógyszered, akkor feküdj bele egy forró vízzel teli kádba, kb 25 percig ülj/feküdj benne, utána pedig feküdj le aludni. Ha nem vagy álmos, akkor is, hidd el el fogsz aludni...

16/L

2011. ápr. 9. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeket. Kipróbáltam őket,és már sokkal jobban vagyok. Nagyon hálás vagyok, megmentettétek a hétvégémet! : ) Köszönöm! : )
2011. ápr. 9. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!