Fogamzásgátló abbahagyása után az első rendes mensim megjött 37 napra (szedés előtt mindig ennyire jött meg), most meg már több, mint egy hete késik a következő. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Terhességi tesztet csináltam, az negatív, 2 hete voltam nődokinál, aki rendesen megvizsgált, és azt mondta teljesen egészséges vagyok. Akkor miért nem jön meg? 6 évig szedtem a Melianet2011. ápr. 8. 07:34
1/8 anonim válasza:
A 6 év miatt. Sokan panaszkodnak, hogy az abbahagyás után az első még viszonylag rendesen megjön, aztán kezdődnek a gondok. Mindenképpen említsd meg a nődokinak a dolgot, de nyugodj meg. Mondom ezt én, aki ezért nem nagyon meri abbahagyni. :)
2/8 anonim válasza:
A tabletta az oka. Vkinek azonnal helyrejön a ciklusa, vkinek hónapok, akár évek kérdése. Sőt, olyan is akad, akinek csak orvos tud segíteni, vagy az sem.
Három hónapig várj türelemmel, és ha nem jön meg, akkor menj el orvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Babát szeretnénk lassan. Amíg nem rendeződik a ciklusom neki se álljunk próbálkozni? Vagy hátha összejön?
2011. ápr. 8. 09:53
4/8 anonim válasza:
Szerintem hátha összejön alapon próbálkozzatok. Bár ugye szokták mondani, hogy hagyd kiürülni a szervezetedből a bogyót.
5/8 A kérdező kommentje:
Január közepén hagytam abba.
2011. ápr. 8. 10:03
6/8 anonim válasza:
Próbálkozzatok. De ha januárban hagytad abba, akkor lehet nem ártana már orvoshoz fordulni.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom, 6 évig szedtem én is. Mikor abbahagytam decemberben, januárban minden oké volt. Azután jöttek a gondok, mindig volt valami időben, de rendesen semmi. Doki azt mondta várjunk egy hónapot még és aztán vérvétel, de most úgy néz ki hogy rendesen megjön.Szóval azt tudom javasolni, várj kb. 3 hónapot, hogy rendeződjön, nekem is kellett ez a 3 hónap. Mi is babát szeretnénk!
8/8 anonim válasza:
Én most szüneteltetem 10 év után.2 hetet késik jelenleg.Babát nem szeretnénk szóval védekezünk mindig.
Már bevallom várom h jöjjön meg mert a 3 hó szünet után ujra akarom szedni és ahoz meg kell jönnie.Amúgy azért is szüneteltettük mert utolsó 3 havim már csak egy napos volt.Én is úgy hallottam hogy van akinek nem jön meg hónapokig.Sokkal jobban szerettem mikor kiszámitható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!