Külsőre miben vátozik meg a lányok nemiszerve a kamaszkorban? Válltozik egyálltalán?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 18:10
1/5 anonim válasza:
Természetesen szőrösödik a punci és talán a kisajkak jobban látszanak. Úgy értem jobban elkülönül a nagyajkaktól.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak szőrösebb volt. De az alakján nem változott ( nekem) , nekem mindigis kicsi kisajkak, kicsi nagyajkak, nem olyan lógós puncim volt.
3/5 anonim válasza:
A punci felnőttessé válik,nemi jellegek megjelenek,szőr,akinek nagyobbak az ajkai azért már kisebb korába,kisiskolásként is valószínűleg nagyobbak voltak egy kicsivel.
4/5 anonim válasza:
Feltűnő változás csak a szőrösödés lehet, bár nekem annak idején már 10 évesen olyan szőrös volt, hogy nem látszott a bőr se, de mindenki más hamar fejlődik.
5/5 anonim válasza:
Egyrészt kinő a szőrzet. Másrészt ha vkinek olyan a genetikája, akkor a kisajkak is megnőhetnek. ("salátapunci")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!