Mivel rövidíthetném le a menstuációmat? Vagy valami ami csökkenti a vérzést?
Fog.gátló szedése elött (6 éve) 10-12 napig menstruáltam, mióta szedem a fog.gátló azóta 6-7 napig. Nagyon hosszúnak tartom, igaz ebből 4 nap erős a vérzésem, utána már elenyésző.
Nincs valami gyógyszer vagy bármi amivel rövidíthetném, vagy csökkenthetném a vérzést?
A fogamzásgátló sajnos már eleve megborítja a menstruácuós ciklusod. Hiszen ilyenkor sem peteérésed, sem ovulációd nincs. Ha erre még ráteszel valami gyógyszerrel, komoly károkat okozhat (fogamzásgátló már alapból, elég ha csak itt kicsit körbenézel).
Sajnos manapság a dokik is szeretnek minden menstruációs zavart azzal lerendezni, hogy fölírják a tablettát, de próbált egyáltalán valamelyikük is valaha rájönni, mitől vérzel ilyen erősen?
Megjegyzem, ha nem áll be rendesen a cilkus, lehetnek fura dolgok, 10-12 napos vérzés is. Nem írtad, mennyi idős vagy, és mióta menstruáltál, mikor elkezdted a tablettát szedni. Esetleg ez is lehet fontos szempont.
N32
22éves vagyok, 12éves korom óta menstruálok, akkor 10-12 napig tartott, 16 évesen kezdtem el szedni fog.gátlót, nem konkrétan a mensesem miatt. Azóta beállt rendesen, de még mindig ilyen sokáig tart (6-7 nap).
Anyu amikor gyógyszert szedett neki 3 napig tartott, én is leszeretném rövidíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!