Hogyan rövidíthetném le a menstruációs napok számát?
Figyelt kérdés
Vasárnap szokott megjönni és általában péntekig tart. Hogyan érhetném el azt h már csütörtökön vége legyen, mert én pénteken menszesz mentes szeretkezést szeretnék a barátommal. Ha futok meg tornázok akk hamarabb elmúlik?
Ha tudtok tippeket adjatok léci!
2011. ápr. 6. 19:21
1/3 anonim válasza:
Nem. Ez hormonális folyamat más nem befolyásolja. (max hosszabb lehet) csak fogamzásgátló tablettával befolyásolhatod. Tablettaszedés mellett a várzés hossza is általában csökken 3 napra
2/3 anonim válasza:
Szedjél fogamzásgátlot,és amikor elfogy az egyik levél gyogyszered nehagyj ki szünetet hanem kezd el szedni a fogamzásgátlo következö levél gyogyszerét,és igy nem lesz vérzésed amig igy csinálod addig kimarad a menzeszed!
3/3 anonim válasza:
Igen a futást én is hallottam, h csökkentheti! De amitől gyorsabban lezajlik, az az aviva módszerben írt gyakorlattól, a "láblengetéstől" sikerül. Egy párat csinálsz jobb lábbal és egy párat a másikkal, majd váltogatod. Közben Foghatod a szék háttámláját v vmit, h könnyebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!