Otthoni praktikák fogfehérítésre?
Figyelt kérdés
A lányom most 14 éves és szeretne fehérebb fogakat, valami egyszerű de hatásos praktikát.Valaki valami javaslat?2011. ápr. 6. 17:20
1/4 anonim válasza:
vegyél egy fluoridos fogkrémet és ahhoz tegyél étkezési cukrot és moss vele fogat de ne erősen nehogy felsértse a zománcot, de van akinek elég a fluoridos fogkrém cukor nélkül!
2/4 anonim válasza:
szódabikarbóna.. én használtam egy darabig,szerintem jó,csak szörnyű íze van!! :S :D
3/4 anonim válasza:
Lehet, furán hangzik, de elvileg a szénporos fogmosás is fehérít. Rákeresel youtube-n akkor lesz jó pár videó róla.
4/4 anonim válasza:
A fogkrémes fogkefét mártsa bele sütőporba és azzal mossa meg. És tartsa a szájában kb.3percig. Nekem sokkal fehérebb lett, de egy héten 2nél többször ne csinálja, mert nem jó a zománcnak. Bár szerintem nem károsabb, mint egy orvosi fogfehérítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!