SOS! Nőgyógyászt keresek sürgősen,72 órás fogamzásgátló tabletta felírására lenne szükségem?
vártam még egy napot,hogy talán megjön a menstruáció,de csak nagyon pici vérnyom volt a barnás mellett.aztán rengeteget olvastam ami beparáztatott még egy abortusz lefolyását is olvastam és régebben képet láttam és ilyesmire bazira nincs szükség,megtartanám azthiszem így 19 évesen:/:/ nem tudnám meggyilkoltatni a gyerekünket...
ígyhát mikor ezeket olvastam összeszedtem bátorságom meg minden és elmásztam gyorsan az egyik helyre amit itt írt egy kedves válaszoló,azt se tudtam hogy kérdezzek rá,sose voltam nőgyógyásznál és hát így elsőre egyedül...de kiböktem,hogy mit kérek,gyorsan kaptam vényt és go gyógyszertár.cikinek éreztem az egész procedúrát,de nagyon bízom benne,hogy ezáltal minden rendben lesz 72 órán belül voltam.ha valakit érdekelne 5700 forint volt és egy kapszulás,nekem nem igazán voltak mellékhatásai (rám amúgyse szoktak jellemzői lenni)csakmert sokan ezt írják a sok hirtelen hormonbevitel miatt.
és fogamzásgátlót kéne feliratni magamnak mert így nem lenne ilyesmifajta stressz többé.Most jön az a kérdés,hogy hol találom meg a megfelelő nőgyógyászt?:/
köszi ha valaki elolvasta és szurkolt nekem,jó volt így leírni mert erről azért nem igazán beszélek senkivel és hát igen.további szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!