Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyárig szeretnék leadni...

Nyárig szeretnék leadni min.20 kg-ot. Hogyan tudom ezt minél gyorsabban megtenni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 23:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Callanetics
2011. ápr. 6. 19:55
 12/22 kaaaa válasza:
0%
20 kilót?!?! Szépen nézhetsz ki!:D
2011. ápr. 6. 22:44
 13/22 anonim válasza:

Szia!

Heti 3 alkalom cardió program és nem ettem fehérkenyeret, cukrot.Egyébként minden mást. 8 alkalom után 2 kiló ugrott le...

De egy alkalommal 60-70 percet nyomom,ha szakad rólad a víz az a jó. Legjobb a futópad illetve a taposógép(gyilkos a neve!!)

2011. ápr. 7. 16:30
 14/22 anonim válasza:
Szép lassan mondj le a cukorról, csak gyümölccsel vidd be. A fehér lisztből készült ételekről térj át a teljes kiőrlésű lisztből készült készítményekre. A napi egyszeri evés nem jó ötlet, 5-ször egyél naponta, de keveset. Ha eddig nem mozogtál kezdj sétával, aztán gyorsíts.
2011. ápr. 10. 10:14
 15/22 anonim ***** válasza:
hát az ember feje kb 10 kg úgyhogy ha azt levágod meg nem eszel egy hétig akkor sikerülhet.de be is ülhetsz egy szaunába nem iszol és pár nap alatt minden víz elpárolog belőled ami a tömeged 70?%át adja. viccen kívül vannak diéták, egyik ismerősnek bejött hogy csak vizet egy hétig bár szerintem ez eléggé brutál megoldás mert a gyomrot nem arra találták ki hogy önmagát eméssze, viszont mivel más energiaforrás nincs a szervezet kénytelen a tartalékokat felhasználni. akkor van ez a szétválasztós meg még kismillió féle diéta de a leghatékonyabb szerintem is a sok mozgás...
2011. ápr. 10. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Auschwitz - Dachau - Buchenwald féle fogyókúra program talán segít
2011. ápr. 10. 13:02
 17/22 Petinda válasza:

Máté teát igyál. Ez méregtelenítés. Nem káros. Nagyon jó! Házi torna naponta 10-15 perc elég. Hetente sport kell pl. úszás, futás, kerékpár. Ne diétázz,ez hülyeség!

Én esküszöm máté teára és házi tornára. Keresd neten. Sok sikert! Puszi ;)

2011. ápr. 11. 09:17
 18/22 Gyakor ***** válasza:

"Ne diétázz,ez hülyeség! "

Köszönjük, megvolt a nap vicce :)

Valószínűleg nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent a diéta, de megsúgom hogy köze nincs a koplaláshoz és a napi szennylapokban olvasható fogyókúrákhoz és a sztárok által használt ételmegvonásokhoz. Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy ez a méregtelenítés egy Jolly Joker (bár bevallom nem ismerem ezt a mátéteát, de sztem nem sok maradt ki az életemből emiatt), amit mindig el lehet sütni. Elég lenne normális kajákat enni egy átgondolt étrendben napi 5-6x a megfelelő mennyiségben, na meg persze amit te is írtál mozogni: úszás, kocogás, intervall. futás stb.. :)

2011. ápr. 11. 10:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves fogyni vágyó!

Szeretettel meghívlak kollegának az ajkai Le Belier Formaöntöde végellenőrzésére. Munkásszálló utca végén, pár hónapot kibír nélküled a család, te meg 3 hónap után -20 kg-al mész vissza hozzájuk. Nem kell méregdrága kondibérletet fizetned, az a napi kb 2 tonna átmozgatása bőven megoldja a problémádat. Kissé koszos, de eredményes. És még fizetést is kapsz a fogyókúrádért, kőkemény 60 rongyot 3 műszakban. Majdnem beledöglöttem az elején, de milyen jó érzés volt beleférni a régi gatyókba!

2011. ápr. 13. 13:50
 20/22 anonim ***** válasza:
rubint réka!!! én is ezt használom.(de igaz én 42 kg vagyok. és ezzel asszem ezzel a dvd-vel heti 5kg-t adhatsz le.
2011. ápr. 14. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!