Nyárig szeretnék leadni min.20 kg-ot. Hogyan tudom ezt minél gyorsabban megtenni?
Szia!
Heti 3 alkalom cardió program és nem ettem fehérkenyeret, cukrot.Egyébként minden mást. 8 alkalom után 2 kiló ugrott le...
De egy alkalommal 60-70 percet nyomom,ha szakad rólad a víz az a jó. Legjobb a futópad illetve a taposógép(gyilkos a neve!!)
Máté teát igyál. Ez méregtelenítés. Nem káros. Nagyon jó! Házi torna naponta 10-15 perc elég. Hetente sport kell pl. úszás, futás, kerékpár. Ne diétázz,ez hülyeség!
Én esküszöm máté teára és házi tornára. Keresd neten. Sok sikert! Puszi ;)
"Ne diétázz,ez hülyeség! "
Köszönjük, megvolt a nap vicce :)
Valószínűleg nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent a diéta, de megsúgom hogy köze nincs a koplaláshoz és a napi szennylapokban olvasható fogyókúrákhoz és a sztárok által használt ételmegvonásokhoz. Nem tudom miért hiszi mindenki azt, hogy ez a méregtelenítés egy Jolly Joker (bár bevallom nem ismerem ezt a mátéteát, de sztem nem sok maradt ki az életemből emiatt), amit mindig el lehet sütni. Elég lenne normális kajákat enni egy átgondolt étrendben napi 5-6x a megfelelő mennyiségben, na meg persze amit te is írtál mozogni: úszás, kocogás, intervall. futás stb.. :)
Kedves fogyni vágyó!
Szeretettel meghívlak kollegának az ajkai Le Belier Formaöntöde végellenőrzésére. Munkásszálló utca végén, pár hónapot kibír nélküled a család, te meg 3 hónap után -20 kg-al mész vissza hozzájuk. Nem kell méregdrága kondibérletet fizetned, az a napi kb 2 tonna átmozgatása bőven megoldja a problémádat. Kissé koszos, de eredményes. És még fizetést is kapsz a fogyókúrádért, kőkemény 60 rongyot 3 műszakban. Majdnem beledöglöttem az elején, de milyen jó érzés volt beleférni a régi gatyókba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!