Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyárig szeretnék leadni...

Nyárig szeretnék leadni min.20 kg-ot. Hogyan tudom ezt minél gyorsabban megtenni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 23:07
1 2 3
 1/22 Pocahonsaurus válasza:
42%

osztódsz

viccet félretéve napi 1x étkezés reggel, és ennyi. Hétvégén du 6-ig ehetsz mértékkel. Ismerek olyan embert akinek bejött, 4 hónap alatt 20 kilot leadott így.

2011. ápr. 4. 23:30
 2/22 anonim ***** válasza:
Napi 1x étkezés?? Nem túl jó ötlet.. ha ugyanazt a mennyisséget egész napra elosztva, apránként fogyasztja, jobb, a vércukornak is.
2011. ápr. 4. 23:34
 3/22 anonim ***** válasza:
Hetente 5 szor fel ora torna,egyel feher kenyer helyett barna,vagy magos kenyeret,a hushoz egyel fott,parolt zoldsegeket,sok folyadekot igyal,Legyen egy olyan napod minden heten,amikor mindent ehetsz,amit csak akarsz,de azert ne tomd tele magad chipssel,csokival stb,csak ne nezd azt,hogy most fogyokurazol.Remelem sikerulni fog:-))
2011. ápr. 5. 02:26
 4/22 anonim ***** válasza:
Fél óra tornának semmi értelme, annál több kell egyszerre!
2011. ápr. 5. 03:18
 5/22 nikica0630 válasza:
szerintem heti 2-3x 1 óra mozgás...sokszor keveset enni...este már ne egyél,kerüld a rágcsákat és rengeteg folyadékot fogyasztani(4l körül),ha lehet zöld teát...de este már azt se mert koffein tartalmú
2011. ápr. 5. 05:54
 6/22 anonim ***** válasza:
Hány centi és hány kiló vagy?
2011. ápr. 5. 07:30
 7/22 anonim válasza:

Hat, ha gyorsan akarsz leadni 20 kilot akkor sovanyabb leszel ugyan, viszont a borod nem megy ossze, igy olyan leszel mint a sharpei, ami nem tul vonzo. :)

A titok kulcsa a jo oreg mozgas es normalis etrend kombinacioja. A gyors dietakkal le lehet adni hamar kilokat, aztan szepen vissza is jonnek.

Csodak nincsenek!!! Ezt valahogy nem akarja megerteni senki (foleg nok). Feher husok, keves szenhidrat, napi 4-5X mertekletes etkezes, es este 6-7 utan semmi. Es futas, torna, fekvotamasz, hasizom gyakorlatok.

2011. ápr. 5. 08:51
 8/22 Gyakor ***** válasza:

Álljatok már le ezzel a 6 után nem evéssel! Ilyenkor mindig azt hozom fel példának, hogyha nem tankolok a kocsimba a hónap második felében és elvárom, hogy ugyanugy menjen, akkor az menni fog?NEM! Lefekvés előtt is lehet enni, de főleg fehérjedús ételeket, szénhidrátot már annyira ne erőltesd. Cukros üdítőket egyebeket kerüld, a tükröt nézd és ne a mérleget. Olvass utána:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak úgy tájékoztatásképp: Egészségesen, minimális izomveszteséggel átlag heti fél-1 kilótól lehet megszabadulni, így kalkulálj.

2011. ápr. 5. 10:48
 9/22 anonim ***** válasza:
Mozgás! Én hiábakoplalom magam nem megy, de mióta járok Zumbára jobb a fizikaiképességem és fogytam 1 kg-ot (2hét alatt, 4 foglalkozástól)
2011. ápr. 5. 12:07
 10/22 kiarapanka válasza:
A fogyókúra 75 %-ban az étkezés megváltoztatásától és csak 25%-ban a sporttól függ. Én egész antisportoló vagyok, így általában inkább a 800 kilokalóriás fogyókúrát csinálom két hétig, s az megindítja a fogyást. A 800 kilokalória kb. két csomagnyi háztartási keksz. Egészségesebb, ha gyümölcsöt, zöldséget és fehér húst viszünk helyette a szervezetbe.
2011. ápr. 6. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!