Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Iskolás lányok hányatoknál...

Iskolás lányok hányatoknál akartak az iskolába nemiszervet és mellet vizsgálni? Hagytátok? Hány évesek voltatok akkore? Milyen érzés volt? Idegesített hogy ezt akarják? Milyen volt a doki? Szülők mit szóltak? Stb.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 18:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Videon láttam a nőgyógyászati,meg mell vizsgálatot ott megnéztem,fennt van az interneten.De diák az más,szóval ott ez hogyan van?Ha azt mondom hogy nem szeretném,akkor balhézhat az orvos vagy mi?Nálunk ilyen még nem is jött a suliba szóba,de idősebbektől hallani mindent,szóval inkább itt érdeklődők.
2011. ápr. 2. 18:45
 12/22 A kérdező kommentje:
De komolyan akkor hogy vizsgál,mennyire kell levetkőzni?Mennyire gyakori ez iskolákban és mennyi időseknél van inkábbMinden érdekelne.
2011. ápr. 2. 18:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

első válaszoló vagyok.

Az iskolaorvos csinálta a vizsgálatot,csak tapogatta finoman az ujjaival,hogy nincsen-e valami baj,csomo stb... egyáltalán nem volt ciki sztem.

2011. ápr. 2. 18:55
 14/22 A kérdező kommentje:

Első válaszoló és a doki az nő volt?

Más nálatok nem volt bennt úgye?

-Mert én eleve tök szégyenlős vagyok?És mell vizsgálat az simán lehet nálunk is,ettől még nem is paráznék annyira, bár nincs inyemre.

2011. ápr. 2. 19:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
én 4 különböző általánosba járta, meg egy középiskolába, és soha sem volt ilyen vizsgálat:D
2011. ápr. 3. 00:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Nálunk se valószínű hogy lesz,de érdekelne hogy ahol volt ilyen hogyan kell elképzelni az egész menetét,meddig tartot a vizsgálat maga,szóltak előre róla?
2011. ápr. 3. 15:57
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
jaj te kis szégyenlős. biztos gombás a puncid, ráadásul dagadt is vagy.
2011. ápr. 11. 16:38
 18/22 A kérdező kommentje:

Egyik sem,inkább az a baj,tök vézna vagyok,gyors az anyagcserém,és a másikkal sincs gond.De kösz a jóindulatot,sok mindenben változott a véleményem,ha az orvos jó fej,úgy vizsgálna ahogy nekem megfelelne,csak azt veszem ruhát le ami a vizsgálathoz kell,természetesen külön mások jelenlététől,akkor ki tudja,akkor lehet.

De itt mások véleményére vagyok kíváncsi,ki hogyan áll a dologhoz.Kiből mit vált ki az egész.

2011. ápr. 12. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
Vannak iskolák, ahol az iskolaorvosnak kell elvennie az anális szüzességedet... Úgyhogy csak óvatosan!
2012. jan. 11. 21:48
 20/22 A kérdező kommentje:
:),én nem félek ettől,mert ha azt mondom nem akkor ott nem van,nálam suli orvosnak ott stop van,ha majd én el akarok menni nőgyógyászhoz akkor elmegyek,az majd vizsgálhat,de ott is magánhoz megyek,mert ott csak orvos van jelen.
2012. jan. 13. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!