Iskolás lányok hányatoknál akartak az iskolába nemiszervet és mellet vizsgálni? Hagytátok? Hány évesek voltatok akkore? Milyen érzés volt? Idegesített hogy ezt akarják? Milyen volt a doki? Szülők mit szóltak? Stb.
első válaszoló vagyok.
Az iskolaorvos csinálta a vizsgálatot,csak tapogatta finoman az ujjaival,hogy nincsen-e valami baj,csomo stb... egyáltalán nem volt ciki sztem.
Első válaszoló és a doki az nő volt?
Más nálatok nem volt bennt úgye?
-Mert én eleve tök szégyenlős vagyok?És mell vizsgálat az simán lehet nálunk is,ettől még nem is paráznék annyira, bár nincs inyemre.
Egyik sem,inkább az a baj,tök vézna vagyok,gyors az anyagcserém,és a másikkal sincs gond.De kösz a jóindulatot,sok mindenben változott a véleményem,ha az orvos jó fej,úgy vizsgálna ahogy nekem megfelelne,csak azt veszem ruhát le ami a vizsgálathoz kell,természetesen külön mások jelenlététől,akkor ki tudja,akkor lehet.
De itt mások véleményére vagyok kíváncsi,ki hogyan áll a dologhoz.Kiből mit vált ki az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!