Volt már "hüvelycisztája" vkinek? Mert én azt hiszem felfedeztem egyet. :S
Figyelt kérdés
Most akkor mi lesz velem?úgy jöttem rá hogy könnyen kitapintható,gömb alakú,még vmi kivezetőnyílás is van rajta.(fogalmam sincs mi ez)emellett a tüneteim is passzolnak,rendsertelenül jön meg,van hogy húnapokig nincs aztán 3héten át szakaszosan van.alvadékos,váladékos,darabos.voltam dokinál de mivel még szűz vagyok(bár én nem találtam a szűzhártyám sehol se)nem nézték meg ott belül..de kiderítették eddig hogy egy bizonyos hormonomból nem termelődik elég.ha igazam van mit csinálhatnak?valaki volt már hasonló helyzetben? 17/L :(2011. márc. 26. 18:46
1/5 anonim válasza:
Velem nem történt ilyen,mert 17 évésen nem voltam ennyire tájékozatlan.Azt mészájnak hívják,és mindenkinek olyan.Ha Te ki tudnál tapintani egy hüvelycisztát,ami nem is létezik, akkor szabadalmaztasd,és Tied a Nóbel-díj.
Ha meg problémád van,akkor fel kéne keresni egy orvost,úgy hívják,hogy nőgyógyász.
2/5 A kérdező kommentje:
ha be vagy pöccenve,ne válaszolj,és ha tudnál olvasni,akkor megértenéd,hogy VOLTAM orvosnál.nem kell rögtön szidni...és miért lenne ez olyan hihetetlen,mikor a tüneteim egybevágnak?bár nem csodálkozom,hogy itt nem lehet higgadt,és értelmes válaszhoz jutni.
2011. márc. 26. 19:48
3/5 anonim válasza:
Az első válaszolónak pedig igaza van. Az a méhszáj, amit kitapintottál. Vizsgálja meg a nőgyógyászod rendesen, ahogy kell!
4/5 A kérdező kommentje:
a méhszáj valóban pinponglabda alkú? és kb olyan 5cm "mélyen" van?nem tudtam...
2011. márc. 27. 11:45
5/5 anonim válasza:
Igen,valóban olyan.És nem baj,ha nem tudsz valamit,de akkor olvass utána,hisz ott a nyitott világ előtted,úgy hívják,hogy internet.Beírod a keresőbe a szót amire kíváncsi vagy és elolvashatod.És nem csak egy nőgyógyász van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!