16 éves aggódó lány. Nemrég felfedeztem a nyakamon jobb oldalt 2 csomót. Nem fájnak, de a nyakam szokott fájni néha. Félek hogy esetleg rák. Ugye nem az?
21 vagyok, én is nemrég találtam egyet a nyakamon. voltam orvosnál, azt mondta, hogy semmi komoly, de azért, ha két hét múlva nem múlik el, akkor menjek vissza. Nem múlt el, visszamentem. Változatlanul azt mondta, valószínűleg semmi gond, de azért adott beutalót vérvételre.
A lényeg, hogy ne aggódj, de azért menj el orvoshoz.
Szia.Nem szeretnélek megijeszteni, de feltétlen menj el orvoshoz ele, és ha leakar rázni akkor se hagyd magad, mert komoly is lehet!A nyakon rengeteg nyirokmirigy van,és könnyen begyulladhat!Sőt..
Most mesélek mást!édesanyámnak szeptemberbe ugyan ez volt a panasza, októberre kapott időpontot sebészetre, mert nem múlt neki, nemtudták mi az!Akkor vettek mintát, kiderült, hogy rákos áttét, ami a tüdőből indult ki!Novemberben belehalt sajnos!
Egyszerűen tünetmentes volt!Soha semmi baja nem volt, és egy diónyi csomó jelezte csak hogy nagy a baj!
Mindenképpen menj el, minden elváltozás a testen egy jel, hogy valami nem stimmel!
És tényleg na hagyd magad, ha leakarnak rázni, mindenkinek joga van a teljes kivizsgáláshoz, !Sajnos anyut is lepasszolták mondván hogy megfázott, és begyulladtak a nyirokcsomói!
Sok sikert, és szorítok hogy minden oké legyen!Azért majd írd meg mitől volt!
Asziszem gondolom h mire gondolsz.
Ilyenek nekem is vannak,2x is elmentünk orvoshoz,de azt mondták hogy ez jóindulatú ezért nem halok bele.
Menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!