Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfedeztem külső tapintásra...

Felfedeztem külső tapintásra egy görcsöt a méhemnél, vagy a hugyhólyagomnál, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom, hogy a méhem az-e, vagy a hugyhólyagom, de azon a részen, ha kívülről megtapogatom, akkor egy görcsöt érzek és ha jobban megnyomom, akkor kicsit fáj is. Megijedtem. Az a baj, hogy külföldön élek és nem tudom kifizetni az orvosi kölcségeket. Nem tudom mi lesz, remélem nem daganat. Egyébként nincs más tünetem.
2011. márc. 1. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
A múlt héten voltam nőgyógyásznál. Egy ponton megnyomott valahol az alhas környékén (én inkább hólyagra gyanakszom). Hirtelen nagyon fájt. Nekem menni kell hüvelyi ultrahangra. Egyébként nekem se fáj, semmi tünetem nincs.
2011. márc. 1. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak mióma. Ha nem okoz panaszt, akkor ráér megkérdezni a következő rákszűrésnél.

Nekem is volt, és nem is tudtam róla, csak amikor az első gyerekem császárral megszületett :-)

2011. márc. 1. 08:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Mióma? Utánaolvastam, nem túl biztató, főleg, hogy a méh eltávolításával jár gyakran, ami azért is rossz, mert én még nem szültem, de szeretnék.
2011. márc. 1. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet csak mirigygyulladás, vagy ciszta ami norlális, menj el egy ultrahangra és egyből megtudod.Ha külföldön vagy akkro is menj el,mert pl ha fertőzést kapnál akkor mit csinálnál, hagynád elburjánzani?Szóval irány a doki és ő majd megmondja mi lakozik benned.
2011. márc. 1. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim, hogy vissza fog nőni (úgy is lett), de ne foglalkozzak vele.

Utána még szültem 2 gyereket simán, még a méhem is megvan, úgyhogy ne ijedj meg :-)

2011. márc. 1. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!