Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen természetes gyógymódoka...

Tinker Bell kérdése:

Milyen természetes gyógymódokat ajánlotok? Candida

Figyelt kérdés

Erősen gyanítom, hogy túlszaporodott a Candida a szervezetemben. El fogok menni orvoshoz is még egyszer, de előbb megvárjuk, hogy a felírt gyógyszer hat-e.

Tudtok ajánlani valamilyen természetes gyógymódot?

Kérlek ne linkeljetek candida-diétás oldalakat, mert azokat már láttam és egyéni véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Köszönöm!

2011. márc. 22. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem szedtem rá semmilyen gyógyszert, viszont keményen diétáztam (semmi cukor, semmi fehérliszt, eleinte semmi hús, aztán a húst csak zöldséggel, a kölest-hajdinát ilyeneket meg csak zöldségragus feltéttel ettem) 6 hónapig. Grapefruitmag cseppeket ittam és anti-candida teát.

Azóta sem tért vissza, pedig ennek már 5 éve. Mondjuk az eredeti táplálkozásomhoz azért nem térhettem vissza..a mai napig figyelek arra hogy mit mivel ehetek, de most már módjával eszem azért néha fehérlisztes meg cukros dolgokat is.

2011. márc. 22. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

A grapefruitmag cseppet hogyan ittad? Vízzel? Teával? Mekkora adagban?

Leírnád a tea nevét amit ittál?

2011. márc. 22. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

nincsmit! :)

nem emlékszem már rá, de a dobozon lévő utasítás szerint ittam. van olyan már ami nem keserű, azt lehet sima vízbe is.

A tea neve meg: Anti-Candida tea. valami fényes barna zacskóban volt. na az mondjuk nem volt finom....:S

2011. márc. 22. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Hú köszönöm!

Szép napot!

2011. márc. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!