Milyen természetes gyógymódokat ajánlotok? Candida
Erősen gyanítom, hogy túlszaporodott a Candida a szervezetemben. El fogok menni orvoshoz is még egyszer, de előbb megvárjuk, hogy a felírt gyógyszer hat-e.
Tudtok ajánlani valamilyen természetes gyógymódot?
Kérlek ne linkeljetek candida-diétás oldalakat, mert azokat már láttam és egyéni véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Köszönöm!
Én nem szedtem rá semmilyen gyógyszert, viszont keményen diétáztam (semmi cukor, semmi fehérliszt, eleinte semmi hús, aztán a húst csak zöldséggel, a kölest-hajdinát ilyeneket meg csak zöldségragus feltéttel ettem) 6 hónapig. Grapefruitmag cseppeket ittam és anti-candida teát.
Azóta sem tért vissza, pedig ennek már 5 éve. Mondjuk az eredeti táplálkozásomhoz azért nem térhettem vissza..a mai napig figyelek arra hogy mit mivel ehetek, de most már módjával eszem azért néha fehérlisztes meg cukros dolgokat is.
Köszönöm a válaszod!
A grapefruitmag cseppet hogyan ittad? Vízzel? Teával? Mekkora adagban?
Leírnád a tea nevét amit ittál?
nincsmit! :)
nem emlékszem már rá, de a dobozon lévő utasítás szerint ittam. van olyan már ami nem keserű, azt lehet sima vízbe is.
A tea neve meg: Anti-Candida tea. valami fényes barna zacskóban volt. na az mondjuk nem volt finom....:S
Hú köszönöm!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!