Milyen természetes gyógymódokat ajánlotok súlyos pánikbetegségre pszichiáter mellett? (nagyon fontos, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tudtok valmi illóolajat,kapszulát,teát?Milyen alternatív gyógymódot tudnék kipróbálni,ami nem is olyan drága?A jóga segítene,elég ha itthon csinálom,de akkor hogyan?Bocs,hogy ennyi kérdést írtam,de már nagyon el vagyok keseredve.
Előre is köszi a válaszokat.15/L
2010. szept. 10. 23:55
1/7 anonim válasza:
az alternativ gyógymódok közül csak a homeopátiát próbáltam ki, de azt szivemből tudom ajánlani neked is. Jó egészséget!
2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
írjatok még légyszi,ha tudtok valamit
2010. szept. 12. 20:31
3/7 anonim válasza:
Levendula olaj, orbáncfű tea, ami nyugtatólag hat. Jóga gyakorlatokat otthon elsajátítani, hát szerintem tutira nem lehet. De ha valóban annyira súlyos a helyzet, én inkább pszichológust ajánlanék. Én már ezen kétszer átestem. Jobbulást neked!
4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
mellette járok pszichiáterhez is
2010. szept. 12. 22:03
5/7 anonim válasza:
Engem a Vangelis zenék nagyon megnyugtatnak.
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező:
A pánikbetegségből szakorvosi segítséggel, és a kapott gyógyszerek lelkiismeretes szedésével ki lehet gyógyulni. Tudom, mert magam is így voltam. Nem tudom, milyen pánikod van, és mivel kezelnek, de ne hagyd el magad. Én tudom milyen rohadtul rossz betegség ez. Ha van kedved levelezni, írjál. Ezt a dolgot ki kell beszélni( írni) magadból. A pánikot is, meg azt is, ami okozta.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. szept. 15. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!