Sürgős! Aviva. Hol ill. mik a pánik gyakorlatok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, leszedtem a gyakorlatokat de a pánik gyakorlatokat nem találom. Mind a két kötetet leszedtem, az első 52 oldalas pdf. és csak az egyszerű gyakorlatok vannak benne. Mit csináljak, vagy abba van benne????????2011. márc. 20. 21:37
1/6 anonim válasza:
Szia, ideírom, de sztm megéri elmenni egy oktatásra, tényleg nem drága és ott pontosan elmagyarázzák, hogy mit és hogyan kell csinálni. nem mindegy az sem, hogy milyen erővel teszed, milyen gyakran, szedsz-e hormontartalmú gyógyszert stb stb. ott tényleg személyre szabottan segíteni tudnak.
1. kis terpeszben állni, erősen berogyasztott térdekkel, két tenyér a comb közepén, befele néz.
A. mozd: csípő előre billent, az alhasat erősen behúzni, beszorítani közben.
B. mozd. csípő előrebillentése marad, az alhas szorítását kiengedni.
ezt elfáradásig, azaz kb 5-10-15 percig... nem semmi :)
2/6 anonim válasza:
Kérdező! Írd meg légyszi hatásos volt-e ? Én is letöltöttem, és én sem találtam benne. Gondoltam én vagyok a béna, de akkor lehet nem teljese az első PDF vagy nem tudom... köszi előre is!
5/6 anonim válasza:
Én is szeretném letölteni, ha valamelyikőtök még olvass a kérdést/válaszokat, megköszönném, ha megosztaná velem is! :)
6/6 anonim válasza:
beágyazódás megakadályozásában is segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!