Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy az egészségesebb?

Hogy az egészségesebb?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkozom,hogy hogy lenne a jobb,csupaszon,vagy szőrösen.Azt hallottam,hogy ha le van borotválva csupaszra,akkor könnyebben lehet elkapni fertőzéseket is,de így szőrösen meg olyan kényelmetlen,ezért gondoltam rá,hogy le kéne szedni a szőrt a puncimról.

Szerintetek hogy jobb?Egészségügyi szempontból.

És még 1 kérdés:Az is elég,ha sima vízzel mosom meg a puncim,vagy használjak tusfürdőt/intim lemosót?

16/L

2011. márc. 18. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahány nő, annyiféle választ fogsz kapni szerintem. :)

Személy szerint én a csupaszítás mellett vagyok higiénia szempontjából is (bár lehetőség szerint inkább a gyantázás, mint a borotválás mellett, mert utóbbitól én sokkal inkább kipattogok), hisz ha rendesen tisztítod magad, akkor nem szabad, hogy jobban elkapj fertőzést. Főleg, hogy a szőrszálak tövében is megakadhat bármi.. :)

De ha már itt tartunk, akkor a tangát sem nagyon kéne erőltetni, mert ahogy jársz-kelsz, és ülsz le és állsz fel, az úgy mozog a fenekednél, így juttatva el a puncidhoz egy csomó bacit. A sima és/vagy francia bugyik is tudnak dögösek/csajosak lenni, de talán egészségesebbek.. :) (Nekem a nődoki mondta, hogy szokjak le róla.. idővel sikerült is leszoktatnia róla, bár én érzékenyebb is vagyok.)

Amúgy ha amúgy semmi bajod nincs, akkor a puncid mosásához simán elég a langyos víz, ahogy tusolsz, de ha nagyon úgy érzed, hogy kell oda valami, akkor használj intim lemosót. :)

2011. márc. 18. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Több orvos szerint a szőr védi a puncit a fertőzésektől. A második kérdésedre pedig azt mondanám, hogy az a legjobb ha csak sima meleg vízzel mosod a puncidat!
2011. márc. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!