Szerintetek hogy az egészségesebb?
Az intim "frizurával" kapcsolatban....melyik a jobb,ha szőrös,vagy ha szőrtelen?Valahol azt olvastam,hogy ha teljesen csupasz,az nem jó,mert a bacik könnyebben bemennek,és nem is szellőzik annyira.Én rövidre szoktam vágni,de is így elég sűrű a szőrzetem ott,és néha zavar,főleg nyáron,meg ha majd lesz komolyabb kapcsolatom,akkor talán jobb lenne legyantáztatni teljesen,de félek,hogy elkapok vmit,sajnos hajlamos vagyok rá.
Még egy kérdés:szerintetek az intim lemosók jók,vagy teljesen feleslegesek?
16/L
A "frizura" teljesen mindegy, ha rendesen tisztálkodsz. Egy megjegyzés csupán: a déli országokban a nök mindenhol csupaszok ott, mert igy könnyebb napközben is tisztán tartani - pl. menzesz esetén a szörszálakra is kerül vér, és vagy állandóan mosod - ami káros, vagy elkezd bomlani - ami megint nem igazán jó. Amig naponta egyszer meg tudsz rendesen mosakodni, addig nem gond, de elvileg ezért jobb picivel, ha leszeded.
Viszont az intim lemosók nagyon nem tesznek jót, (kivéve a forgalmazóknak, mert nekik nagy hasznuk van belöle), a napi egyszeri szappanos vagy tusfürdös lemosás nem árt. (Már csak azért sem, mert ezek már nagyon régen NEM lúgosak, illetve csak alig, nem jobban, mint ezek a csodaszerek.)
ma már csak néhány lány állítja, hogy higiénikusabb és ők azok akik egy sort sem olvastak utána, csak így gondolják.
Nem higiénikusabb. Ha nincs barátod nem muszáj szedni. Ha lesz komolyabb akkor ahogy jobban érzed magad - sajnos tele vagyunk rakva gátlásokkal...
Igen, én is úgy tudom, hogy véd a fertőzésektől.
Nekem csak fazonra volt igazítva, szerencsére nem is szoktam gombával vagy egyéb nyavajával küzdeni (lekopogom). De ez nem biztos, hogy attól van, hgy szőrös, lehet csak egyszerűen nem vagyok rá hajlamos.
Ha szeretnéd, akkor szedd le (mindenkinek úgy kellene hordani, ahogy neki kényelmes szerintem), aztán ha esetleg gyakoribbak lesznek a fertőzések, akkor válts vissza a bundás stílusra:)
Szerintem ez tipikusan olyan dolog, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy jobb...
Nekem volt egy korszakom (úgy 5-6 hónap), amikor nagyon zavart a szőr.Rendszeresen borotváltam...Nyáron még oké, hiszen bikini meg stb. csak jobb az, ha nem szőrös.
Aztán rájöttem, hogy gyakorlatilag tök fölösleges, hiszen nincs barátom.Ráadásul tampont is használok, tehát nem is lesz a szőr véres.
Hál'istennek nem volt még semmilyen női gondom (fertőzés, gomba ...) se szőröse, se szőrtelenül.
Engem nem zavar a szőr, na persze nem is őserdőt növesztek.Rövidre van vágva, naponta mosakodok, rendbe van tartva, szerintem ez így elég.
Esetleg próbáld meg, hogy szőrteleníted, s ha elkapsz valamilyen fertőzést, gombát, akkor lehet, hogy neked jobb lesz, ha nem szőrteleníted.Ezt neked kell kitapasztalni.
Intim mosakodóvan kapcsolatban nincs tapasztalatom, nekem eddig a tusfürdő is tökéletes volt:)
15/L
Intim mosakodóval kapcsolatban nekem sincs tapasztalatom, pedig vén róka (34) vagyok már - nekem háromszor volt gombám összesen (abból egy egy antibiotikum mellékhatásaként...) mind elmúlt négy nap alatt kezeléssel.
Így azt mondom a tusfürdő is tökéletes.
Volt egy másik fertőzésem is, de az valószínű, hogy torokgyulladást okozó baci csinálta, szóval vigyázat az orális szexszel, ha meg vagytok fázva... nekem nem volt ennyi eszem akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!