Mikor kezdenek kezdenek a lányok menstruálni?
Pff hülyekérdés!
Az nincs megszabva h a lányoknak 14 évesen 7hónaposan 2naposan fog megjönni...teljesen egyénfüggő
ez változó és ez egy nem hülye kérdés ahogy elöttem írták.
az átlagos 12-14 év között jön el az elsö menstruáció, de 11 évesen is sokszor elöfordul. (pl kb 10 éve volt egy hír mikor a 11 éves lány terhes lett) és 15 évsen is lehet. ha 12-14 év elött vagy után vagy akkor érdemes orvoshoz fordulni. mindkét esetben lehet hormon probléma ami nem túl jó akár lehet olyan betegség amit nem idöben kezelése meddöséget okoz.
én 10 év és 4 honaposan kedztem....
21/L
Én 13 évesen kezdtem.
Általában 11-15 éves kor között jön meg először.
Ha nagyon a "szakirodalomra" szorítkozunk, akkor átlagban 12,5 éves korban. Azért csak átlagban, mert megjöhet akár 8 évesen is (extrém de nekem egyik barátnőm így volt) de akár 18 évesen is, ha későn érik.
Én "követtem" a könyvet, egész pontosan 12,5 évesen jött meg először.
9 és 16 év között.
én 12 vagyok, de még nem menstruálok.
Ez tényleg változó. Egyik osztálytársamnak már kb. 10 évesen megjött másik osztálytársamon még egyáltalán nem látszik a serdülés.
Egyébként én nem rég lettem 13 és még nekem se jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!