Mostanában hány évesen kezdenek el a lányok menstruálni? Más is utálja?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy volt már ilyen kérdés korábban, de én még csak nemrég regisztráltam, és mivel 3 kislányom van, nagyon érdekelnek a válaszok.2009. aug. 6. 13:01
1/18 anonim válasza:
Mármint mit utál? A menstruációt?
Szerintem imádja mindenki.:)
2/18 anonim válasza:
12-13 évesen, de persze van, aki már 10-11 évesen! Kellemetlen dolog, dehát ez az élet rendje. Utáljuk van nem, ez hozzá tartozik ahhoz, hogy nők legyünk.
3/18 anonim válasza:
igen mindenki utálja. ki szeretné?! :S figyelni kell rá, cikis helyzetbe hozhat ... én kifejezetten utálom.
amugy attól függ. valaki már 10 évesen, valaki csak 16 évesen. :)
4/18 anonim válasza:
én 14 éves voltam, de ez szerintem annyira változó...van akinek már 11 évesen megjött, van akinek még 16 évesen sincs...szerintem az átlag olyan 12-13 év körül van.
amúgy persze, én is utálom. főleg tesiórákon...
5/18 A kérdező kommentje:
13:04-es, lehet, hogy te szereted, de a többség nem!
Am a kérdésre nem válaszoltál!
Egyébként meg ne gúnyolódj! Engem komolyan érdekel!
2009. aug. 6. 13:16
6/18 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a normális válaszokat!
2009. aug. 6. 13:17
7/18 anonim válasza:
Nekem 12 évesen jött meg, utálom
12/L
9/18 anonim válasza:
Ja és amúgy nem utálom,és nem is szeretem:S
10/18 anonim válasza:
Különben mennyi idősek a lányaid? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!