Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudtátok, hogy az egy háztartá...

Tudtátok, hogy az egy háztartásban élő nők ciklusa igazodik egymáshoz azaz közel azonos időben kezdenek menstruálni?

Figyelt kérdés
hallottatok erről? ez mitől lehet.
2010. jan. 18. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Szép kis tévhit, nem igaz. Mi (3 lány és anyu) éltünk együtt és össze-vissza menstruáltunk.

Az állatvilágban igaz lehet, ott képesek betüzelni pl. a kutyák, hiszen az örökötésért harc folyik. De az embereknél ez már régen nem így van.

2010. jan. 18. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Hét lány lakott együtt egy szobában a kollégiumi évek során, és pár napos eltéréssel egyszerre menstruáltunk egy idő után. Sőt az albérlőtársammal is ez volt. Igen van ilyen, és nem csak az állatvilágban, mert én nem érzem magam állatnak.:)
2010. jan. 18. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

nekem két lány albérlőtársam volt. (a kedvesem és a barátnője)

pár hónap után nekik is mindig majdnem egyszerre jött meg. (ők beszélték meg egymás között, onnan tudom, rossz aki rosszra gondol)

2010. jan. 18. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
11%
Én úgy tudom, hogy a nők nagy része teleholdkor menstruál.
2010. jan. 18. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Ez sokszor igaz, mivel az evolúció során az volt a kedvezö, ha aránylag egyszerre lettek a anönemü egyedek terhesek.

Az összehangolódás úgy jön létre, hogy menses elött megváltozik a nök természetes szaga, és a másik nö szervezete erre reagál.

A szagot nem úgy kell érteni, hogy büdösek, hanem majdnem csak éppen hogy kimérhetö müszerekkel, de a nök ezt is érzékelik,amélkül, hogy tudatosodna bennük.

2010. jan. 18. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Igen. olvastam a cosmoban.
2010. jan. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!