Missed ab után miért vannak ilyen görcseim?
6 napja volt a vetélésem művi befejezése, és amíg véreztem az első 2-3 napban, nem volt olyan, amire ne számítottam volna, fájt, de nem volt olyan nagyon vészes. Kímélem magam, itthon fekszek táppénzen. 3 napja már csak barnázok, és ezzel nem is lenne baj, csak nagyon éles alhasi fájdalmaim vannak, és ez aggaszt. Ahányszor elmegyek pisilni, mire végzek, szinte kérdőjellé gömbölyödök a fájdalomtól, és egyszer sikerült csak kicsit nagywc-zni is, mert attól is annyira fáj, hogy még az inger is elmúlik.
Cataflamot szedek, hogy kicsit jobb legyen, de ezek a nagyon éles fájdalmak így is megvannak, amikor megpróbálok pisilni, vagy nagywc-zni.
Normális ez ilyenkor?
Azt mondta a védőnő barátom, hogy ez olyan, mintha szültem volna, és húzódik össze a méhem, ki kell várni amíg elmúlik.
Aki szült már: tényleg ilyesmi fájdalmat éreztetek az utána következő időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!