Milyen hatással van a szervezetére? Mit tegyek? (Bővebben lent. )
A 13 éves lányomat rajtakaptam, hogy falat, krétát, gipszet szóval minden kálcium alapú dolgot fogyaszt. Nagyon aggódom, gondolom ez kálcium hiány okozza, de félek, hogy ez milyen hatással lehet a szervezetére mert elmondta, hogy már nagyon rég eszik ilyesmiket. Főleg a színezékektől félek, mert nem válogat szó szerint bármilyen fal megeszi és azt mondja nem is az íz fontos hanem a rágási folyamat. Krétát és még betont, földet is evett már.
Milyen hatásai lehetnek a szervezetére és mi lehet a megoldás?
Kérlek segítsetek.
Egy ijedt anyuka.
mással fedezze a kálcium szükségletét.vidd el egy kivizsgálásra.
de egyébként biztos,hogy a kálcium miatt csinálja?
nem akarlak megilyeszteni,de az anorexiások is szoktak ilyesmiket csinálni,hogy elnyomják az éhséget.
Biztosan nem azért eszi, mert amúgy nagyon sokat eszik, jó étvágya van szeret enni és csinos is szóval nem ez a probléma.
De szerintetek lehet vmi baj belőle? Úgy értem én már annyira túlreagáltam, hogy arra is gondoltam nem kezdeményezhet ez vmilyen daganatot a gyomorba vagy ilyenek :-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!