Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab: hogy lehet ezt...

Missed ab: hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés
A héten tudtam meg, hogy nem él a babám. Ez a 10. hét, de valószínüleg a 6. hét környékén ment el. Úgy érzem, megőrülök! Annyira megszerettem ezt a kis gyerekecskét! Hogy lehet ezt túlélni anélkül, hogy belehülyülne az ember? Kérlek, azok írjanak, akik szintén átélték.
2011. márc. 11. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lassanként, csakis lassanként. A fájdalom idővel enyhülni fog. Olyan ez, mint bármilyen más gyász, vesztesség: foglald el magad valamivel, kezd új dolgokba, változtass dolgokat az életeden (lehetőleg pozitív irányba), és idővel enyhül majd a gyász.
2011. márc. 11. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok elfoglalni magam sajnos/szerencsére és ez tényleg működni látszik. Tudom, hogy idővel könnyebb lesz, de addig?? Tudom, hogy az sokkal rosszabb, ha valaki egy már megszületett gyereket veszít el, nem akarom túlsajnáltatni magam. De nekem ez a picike meg nem született volt a gyerekem. És most elment, és minden, aminek értelme van az életben, vele ment :(
2011. márc. 11. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Örülj neki inkább, pár évvel/hónappal tovább élheted a saját életed. Onnantól, hogy megszületett a gyereked legalább 18 évig rabszolga vagy. Menj el szórakozni és gondolj bele, hogy tényleg megér-e egy gyerek annyit, hogy miatta feladd az eddigi életed.
2011. márc. 11. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:Miért ne érne meg annyit egy gyermek,hisz normális esetben ez az élet rendje h szülők leszünk:)Én nem bántam meg egyáltalán h szültem!!!

A kérdezőnek:biztos nehéz lesz az elején,de idővel majd enyhül a fájdalom,és pár hónap múlva újra próbálkozhattok,ne add fel,össze fog jönni.Szoríttok nektek!!

2011. márc. 12. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Ne haragudj "kedves" ézéketlen, tolakodó válaszoló, de nem értem, hogy veszed a bátorségot, hogy ilyen módon szólj hozzá egy olyan témához, ami másvalakinek a legmélyebb féjdalmáról szól?! Azt hiszed, te be vagy biztosítva fájdalom ellen? Azt gondolod, hogy ezt a hozzáállásodat nem fogod százszorosan visszakapni? Bár őszintén kívánom, hogy ne így legyen, de tudom jól, hogy működik az élet és már most sajnállak érte. Nemkülönben az édesanyádat, aki egy magadfajta érzéketlen tuskót hozott a világra.

A többieknek köszönöm szépen!

2011. márc. 14. 16:16
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Sajnos én is átestem rajta, a 9. héten, de már az elejétől nem látszott semmi életkezdemény, csak vártam. A párommal nagyon megviselt minket, de nekünk már van egy gyerekünk, és ő segített túllendülni rajta. Mivel nagyon szerettünk volna babát, az orvos tanácsára egy ciklust vártunk, és azonnal sikerült. Szerencsésen túl vagyunk lassan a 32. héten is, szeptemberre várjuk az ikreinket. :)

2011. aug. 7. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!