Mit lehet tenni zsíros, pattanásos bőr ellen?
Tavaly nyáron nagyon zsíros és pattanásos lett a bőröm.Zavart így elmentem egy kozmetikushoz.Nagyon szépen rendbe szedte a bőröm.Sajnos egy időre le kellett mondanom a csokiról,mert nem "szerette" a bőröm és tele lettem ragyákkal.
A táplálkozásomon nem változtattam.Néha kijön egy-egy pattanás,de akkor ezeket szoktam csinálni:Fürdés előtt bekenem az egész arcom orvosi alkohollal,megvárom amíg megszárad.Beleülök a kádba és lemosom.Tonikkal bekenem és pár perc múlva lemosom.Amikor megfürödtem bekenem Garnier Pure Active miteszer eltávolító krémmel.Ezt 1 óráig szoktam magamon hagyni,utána lemosom.Majd Garnier Pure pattanás eltávolító krémmel bekenem és szintén 1 óráig hagyom magamon.Amikor már készülök lefeküdni bekenem egy kevés fogkrémmel és valami nyugtató krémmel pl.:Betadil-lal.
Remélem tudtam segíteni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!