Miért lettem ennyire pattanásos?
Sziasztok!
Több, mint egy éve szedek fogamzásgátlót (Az orvosommal folyamatosan konzultálok, szóval nem ez a lényeg). Az utóbbi 1-2 hónapban egyre több lett a pattanásom, pedig mikor elkezdtem szedni, eltűnt az összes, és csak a menstruáció előtti maximum egy hétben jelent meg néhány.
Ez jelentheti azt, hogy valami gond van a gyógyszerrel? Jövőhétre kaptam csak időpontot, de érdekelne, hogy mások hogy voltak ezzel.
Volt olyan, akinek nem is tűntek el egyáltalán, vagy ugyanígy előjöttek néha-néha?
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
Lehet, hogy gyógyszert kellene váltanod, fogamzásgátló okozhat pattanásokat.
Az étrendeden nem változtattál mostanában? Nem eszel több csokit, chips-et, ilyesmiket?
Köszi a válaszokat!!
Most, hogy mondod, kaptam egy szekrénnyi csokit, meg több üveg Nutellát. :D Bizonyára akkor ez a hibás, erre nem is gondoltam! Amúgy azért nem tűnt fel, mert apukámtól örököltem a testalkatomat, azaz annyit eszek, és olyat, ami csak jól esik, nem fogok hízni tőle.
Ez lesz a ludas! :D
Az utolsó hozzászóló meg tudja nekem mondani, hogy ezek a telefonszámok mit takarnak?
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!