Mitől lehet pattanásos?
Figyelt kérdés
Mitől lehet pattanásos - kiütéses a fenekem folyton? Létezik, hogy az egészségügyi betétnek olyan anyaga van, ami ezt okozza? Azokon a napokon betétet használok, és állandóan ronda pattanásos-kiütéses lesz a fenekem, Két menses közt nagyjából helyrejön, aztán megint kezdődik. Sajnos tampon használatakor sokkal jobban görcsölök, így ezért a betétet választom.2011. szept. 7. 21:35
1/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen betétet használsz? Mert én magamon azt vettem észre, hogy ha nem ilyen "pamutos" akkor van ilyesmi gondom. Ciki nem ciki én ilyenkor babapopsi krémmel szoktam bekenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Általában always betétet szoktam használni, sürgősebb esetben (pl fizu előtt) olcsóbbakat, mint a coop-os, aro-s termékek, de ezeket a legritkább esetben. Most különösen randa pöttyök jöttek elő, és nem is az, hogy viszketne, hanem fáj, de nagyon.
2011. szept. 7. 21:51
3/5 anonim válasza:
Válassz másik betétet, és ha így is előjönnek a pattanások, menj orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Én a tampont jobban szeretem. Én például az első napokban szoktam görcsölni. Legalább a mentstruáció második felében használj tampont.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajna tökmindegy, hogy melyik szakaszban használok tampont, főleg, hogy értelme az első 2 napban lenne, mert akkor erősebb, de függetlenül a mikortól is görcsölök. :( Gondoltam már, hogy elmegyek vele bőrgyógyászhoz, csak nem voltam eddig biztos benne, hogy a betét hozza elő :S Az utóbbi néhány hónapban figyeltem csk fel erre, hogy olyankor mindig kiütésesebb a bőröm, amikor megvan. Bár már régóta szenvedek vele, eddig valahogy mindig volt mire fogni: új öblítő, nadrág anyaga, a meleg...stb.
2011. szept. 8. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!