Pelenkát kell hordanom? Inkontinencia! HELPPPP.
Jópár hónapja kezdődött. Este mindig bepisilek, szinte mindig vizes alattam az ágy. Nem 1-2 csepp, rendes nagy folt :(((((((((((
Próbáltam tena betétet betenni, de az is átázott. Nem tudom már mit csináljak.
Vegyek tena pelenkát? A patikus azt ajánlotta erősebb vizeletvesztésre. Mutatott is egyet. Nagyon durva volt, vastag és csörgős. Lehet ilyenben aludni? Próbálta már valaki?
Az éjszakai bevizelés nem inkontinencia hanem pszichés probléma vagy túl mélyen alszol.
Ha nap közben is folyamatosan szivárog a vizelet akkor orvoshoz kell fordulni mert az tényleg inkontinencia.
Voltam orvosnál. Napal nincs ilyen problémám, ha súlyt emelek akkor sem. Azt mondta a doki, hogy ha inkontintncia lenne akkor nappal is tapasztalnék legalább csepegést, de nem... :(
Ő is azt mondta lehet mélyen alszok ezzel sokmindent nem lehet tenni. (??:( )
Pelenkát használjak? :(
Pedig sokmindent lehet tenni.
Kezdetnek próbáld meg, hogy este 6 után semmilyen folyadékot nem fogyasztasz. Lehet nehéz lesz, de segíthet.
Egyébként vannak olyan gyógyszerek amik nem engedik, hogy a mély alvás fázisába kerülj, de mivel az agy ilyenkor tud pihenni ezért 15 óra alvás után is kialvatlanul ébrednél. Nem javaslom.
De lehet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!