Ez lehet inkontinencia?
Eddig nagyon erős folyásom volt, mivel el is mentem az orvoshoz adott egy krémet, de nem múlt el, most azonban nincs fehér folyás csak szimplán nedves a bugyim. ( nem elélvezés )
Szerintetek mi lehet ez ?
15/L
"Eddig nagyon erős folyásom volt, mivel el is mentem az orvoshoz adott egy krémet, de nem múlt el, most azonban nincs fehér folyás csak szimplán nedves a bugyim."
Ezek szerint elmúlt.
Gondolom valamilyen fertőzésed volt, és azért kaptál krémet - sima fehérfolyásra nem adnak, az normális dolog.
Szerintem most van fehér folyásod - az ugyanis jó esetben csak a nedvesség következtében érzékelhető.
Az inkontinencia vizelettartási probléma,m szerintem azt éreznéd, ha nem tudnád rendesen tartani a vizeleted. És nem mellesleg akkor pisis lenne az alsóneműd, ami ugye enyhén sárgás, és jellegzetes illatú.
Tehát szerintem fehérfolyásod van, ha nagyon zavar a mennyisége, akkor használj tisztasági betétet, de ha nem jelentős a mennyisége, akkor jobb, ha hagyod magad szellőzni.
Remélem, hogy sima hüvelyváladék, mert az igazság az, hogy a krémet nem használtam rendszeresen és el sem fogyott, mindig elfelejtettem kenni, és azután is volt még folyásom. Fehér és szagos , ami igen fertőzés volt. Mostanában már egyáltalán nem használtam a krémet, lehetséges, hogy " magától megjavult " volna és azért jön már csak sima folyás ?
De egyébként az természetes, hogy érzed amikor kijön ? Amúgy lehetséges, hogy fel is vagyok fázva. Nem tudom már. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!