Árthat a babának ha inkontinencia miatt pelenkát hordok?
Szegénykém!
Ezentúl nem sajnálom magam az utolsó 3 hetem miatt...
A babának tutira nem ártasz, ő nem ott "levegőzik", ne aggódj!
Kitartást, még sok van hátra. Kérdezz utána, lehet, hogy még most sem lenne késő egy picit intim tornázni, talán javulhatna, de legalább nem romlana tovább!
Ugye ezt nem komolyan kérdezted??
A baba szellőzése nagyon jól meg van oldva a lepény artériákkal és vénákkal.Ugye nem gondolod,hogy időnként ablakot nyit szellőzni,és ha mosakodni akar,akkor kinyúl és ellopja a szappant???
A kérdező nem a baba szellőzése miatt aggódik szerintem hanem a miatt hogy mivel nem szellőzik odalent könnyebben megtelepedhetnek ott a bacik, stb és a fertőzés miatt aggódik, hogy ne hogy ártson a babának.
Kérdezőnek: Ne aggódj, ha netán lesz egy hüvelyfertőzés (amihez egymagában a pelenka szerintem kevés) amíg meg van a nyákdugód védve van a babád, mert lezárja az "utat" hozzá így semmilyen baci nem jut be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!