Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lanyok:Milyen korban voltak...

Lanyok:Milyen korban voltak teljesen kifejlodve a melleitek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Van akinek 14 éves korára már teljesen fejlett, de 16-18 évesig még nőhet. Meg kortól függetlenül nő, ha hízik az ember.
2009. febr. 17. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 19 vagyok, és nekem még most sincs :DD

Habár akkor már valószínű ilyen marad, nem értem, anyukámnak 85/B-s melle simán van, én meg konkrétan lapos vagyok. :))

De ez nagyon változó, van akinek 13-14 éves korára megnő és onnantól már nem is változik. Van akinek szép lassan nő.

2009. febr. 17. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem 14. de mivel akkor 43 kg voltam és azota hiztam már 20 vagyok és most nagy a mellem 80 c.
2009. febr. 17. 22:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Nalam az a helyzet, hogy a fenekem nagyobb, a labaim nem nevezhetoek vekonyaknak,a csipoim szelesek, es melleim alig vannak, a derekam viszont vekony.

Edesanyam arányos, nem tudom kire hasonlithatok.

2009. febr. 18. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:
oh...es 23 eves vagyok. Azt olvastam, hogy a mellek 24 eves korig fejlodhetnek.
2009. febr. 18. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
ha hizol mehet a melledre !de nőlni már nem fog!csak ha hizol!szóval fwejlödni már nemigen fogsz ha csak szülés után nemnől hatalmasra a melled és ugyis marad!mert egyik ismerösömnek sőt 2 nekis ezlett!mindenesetre szülés után ha csak kicsit is nagyobb lesz!de az előbbit ugy értettem ha már nemszoptatsz akkor is nagyobb lesz a melled!ismeröseim szoptatás után is nagyok lettek a mellei!
2009. febr. 18. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Hagyjuk a szulest...nem allhatom mikor ezt megemlitik, ha mellnovekedesrol van szo.

Inkabb az erdekelt ha van olyan akinek kesobb fejlodott a melle. Tudom, hogy ritka eset, de letezik.

2009. febr. 19. 13:53
 8/8 anonim válasza:
18 éves koromra :))
2010. nov. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!