Lenne egy komoly kérdésem, ma lefekudtunk a barátommal és nemhasználtunk óvszert, de időben kivette. Lehetek igyis terhes? Vagy mennyek el inkább az orvoshoz? Kérek sürgősen választ!
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy teherbe esek?2011. febr. 28. 20:46
41/47 anonim válasza:
bírom mikor gumi nélkül mernek szexelni, dokihoz meg nem mernek menni, mert mit szól anyum.........az agyam eldobom.......
42/47 anonim válasza:
Akkor ismét leírom, hogy nem akartam senkit semmiről sem lebeszélni, csak válaszoltam a feltett kérdésre, a tudomásomban álló információk alapján! Az utolsónak meg üzenem, hogy mindenki követ el hibákat, nem az a megoldás, hogy a konkrét helyzet ismerete nélkül leosztjuk a másikat, amikor nyilvánvaló, hogy éppen elég gondja van anélkül is! Remélem kedves kérdező, hogy rendeződnek a dolgok, és ne haragudj, hogy egy apróbb vita kerekedett a problémádból!
43/47 anonim válasza:
Mi lett veled kérdező? Hogy alakultak a dolgok?
44/47 Biotéka válasza:
kajak felspirázott a dolog ugyh engem is érdekelne h miujság.. ??
46/47 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat ugy a jókat mint a rosszakat is,ja és nemmentem orvoshoz,nemkérek olyan kommenteket hogy ,,normális wagy?'' vagy hasonlók kimeljetek meg ezektől ,én dolgom,és ugyérzem hogy semmi okom nincs az aggodalomra,én tudom miért,és elég ,de azért kösz !
2011. márc. 9. 11:20
47/47 anonim válasza:
Szija! Sajnos az előváladék is tartalmazhat élő spermiumot...:S elképzelhető, hogy teherbe estél, de minimális az esélye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!