Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lenne egy komoly kérdésem, ma...

Lenne egy komoly kérdésem, ma lefekudtunk a barátommal és nemhasználtunk óvszert, de időben kivette. Lehetek igyis terhes? Vagy mennyek el inkább az orvoshoz? Kérek sürgősen választ!

Figyelt kérdés
Lehetséges hogy teherbe esek?
2011. febr. 28. 20:46
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
de ha még nemvagyok 18 szülővel kell mennem?mert még egyszer sem woltam....
2011. febr. 28. 21:34
 12/47 A kérdező kommentje:
és ha fogamzásgátlót irna ki?nincs káros hatással az egézségre?mármint a májra?
2011. febr. 28. 21:36
 13/47 anonim ***** válasza:

"és ha megvárnám a menzeszemet hogy meg e jon...vagy akkor már késő lenne barmit is tenni? a z a baj hogy félek elmenni a csajdokihoz"

Szted ha úgy működne, hogy megvárom a menzeszt, aztán ha nem jön meg beveszek egy tabit, akkor ennyi lenne a terhességmegszakítás? Gondolkodj már basszus. Ha már terhes vagy (nem jön meg a menzeszed), akkor a 72 órás nem szakítja meg a terhességet! Ha nem jön meg, akkor csak az abortusz marad.

Nem véletlenül 72 órás tabi a neve. Egyébként minél később veszed be, annál kisebb az esélye, hogy hat. Szóval ha sokat szarozol, ahelyett, hogy tennél vmit, akkor csúnyán pórul járhatsz.

Az meg, hogy félsz elmenni nődokihoz szánalmas. Ha már szexelni nem félsz, akkor mégis miért nem mersz elmenni dokihoz? Szted ha teherbe esel és abortuszra kell menned, azt ki fogja megcsinálni? Majd te magadnak? Hát a nagy fenét. Ott ráadásul nem csak a nődoki lát, hanem az anesztes meg egy pár nővér is.

Ha meg megszülöd, szintén el kell menned dokihoz, úgy sem úszod meg.

Ha ennyire éretlen vagy, akkor nem kellene szexelni. Olvasgass felvilágosító oldalakat, mert nagyon rád fér. De előbb menj el dokihoz és írass fel tabit.

www.a-ha.hu

2011. febr. 28. 21:36
 14/47 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. 18 év alatt inkább vegyetek óvszert. Igen is lehet káros hatása a tabinak, bár még az is jobb, min egy abortusz. De a gumihoz nem kell sem orvos, sem anyukád, sem recept. Szinte bárhol beszerezhető és megfelelően véd.

A megszakítást meg felejtsd el, az nem védekezés. Előbb-utóbb gyerek lesz a vége.

Előre kellene gondolkodni, nem utólag...

2011. febr. 28. 21:38
 15/47 Biotéka ***** válasza:
18 év alatt vay az nemszámiiit.. menj el és mond el h mi történt 72 órán belül be kell venni.. érsétek meg ez nem játék nem babra megy..amikro velünk ez előfordult(hasonló...ott elszakadt az óvszer) akkor barátnőm nem volt 18.. és nem mondtak semmit nem kell szülő hozzá ne aggódj..
2011. febr. 28. 21:40
 16/47 anonim ***** válasza:
8%
Ne ijed meg, nagyon kicsi az esélye, hogy így teherbe esel, ezt egy orvos mondta... kb. olyan 1%! Sok nagyokos csak az ördögöt tudja festeni...
2011. febr. 28. 21:49
 17/47 Tinker Bell ***** válasza:

Ma 21:49!

Tökéletes! Így kell lerombolni azt amit mi már felépítettünk! Szerencsétlennek biztatás kell, hogy elmenjen nőgyógyászhoz, te meg jössz és hülyeségeket beszélsz!

Ha most nem megy el nőgyógyászhoz és éppen véletlenül beleesik az 1%-ba akkor ki neveli fel a gyerekét? Te?

2011. febr. 28. 21:52
 18/47 anonim ***** válasza:

Hát velem is volt már ilyen (elszakadt a gumi, de még nem ment el a barátom) és felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy kb semmi esély a terhességre, mert menzesz előtt voltam 3 nappal.

azóta már gyógyszert szedek, kb 2 éve szedtem, amikor elfelejtettem 2-t bevenni egymás után, persze a barátom belém ment el... felhívtam a dokit (egy másikat, mert azóta váltottam) és az is azt mondta, hogy esélytelen a teherbeesés 2 bogyó kihagyása miatt, ha már régóta szedem.

szóval, szerintem mindenképpen menj el dokihoz, vagy legalább hívd fel, hogy tanácsot kérj, de ne vegyél rögtön 72 órásat!

22N

2011. febr. 28. 21:59
 19/47 Biotéka ***** válasza:
menj el a dokihoz és kész.. ő az orvos ő tud majd segiteni és nem mi.. mi max tapasztalatokat tudunk vled megoszta és véleményeket..de ez a te felelősséged..menj el orvoshoz ő majd segít..( nekünk kelett a tabletta leirtam h miért.. lehet neked nem kellesz)
2011. febr. 28. 22:04
 20/47 anonim ***** válasza:
88%

21:49

Édesapám nőgyógyász, és ezer százalék, hogy hüly.eséget beszélsz. Kicsi az esélye, de nem 1%, van az tíz körül is. Az meg már elég nagy. De ha kicsi is az esély, van. És egy tabi még mindig jobb 15-6-7 évesen, mint egy kisbaba... A sok "nagyokos" jól mondja, amit mond, ezzel el kell menni nőgyógyászhoz, ha nem akar tiniként gyereket nevelni a semmiből.

Az olyan sügérből kéne kevesebb, mint amilyen te vagy, aki lebeszél egy nyilvánvalóan teljesen tudatlan és tapasztalatlan tinit az orvosi segítségről. Üljön otthon, várja a gólyát és malmozzon, ugye? Az állam meg eltartja majd a mi adónkból. Gondolkozz, nagyokos.

2011. febr. 28. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!