Lenne egy komoly kérdésem, ma lefekudtunk a barátommal
és nemhasználtunk óvszert, de időben kivette. Lehetek
igyis terhes? Vagy mennyek el inkább az orvoshoz? Kérek
sürgősen választ!
ühüm, hát biztos voltam abban, hogy le leszek osztva, én nem foglalkozok azzal, hogy ki mit építget, én csak leírtam a tényeket, nem értem miért kell ráhozni szegény lányra a frászt. Gondolod, hogy annyi hormonnal olyan jó hatása van annak az esemény utáni tablettának? Egyébként ha már itt tartunk, ha azt beveszi, az sem zárja ki 100%-osan a terhesség valószínűségét. Ti csak szajkózzátok a hülyeségeket, amiket riasztogatásképpen vertek abba a tudatlan fejetekbe, én orvossal konzultáltam, mint egy másik hozzászóló is.
2011. febr. 28. 22:12
22:08
teljes mértékben igazat adok neked..inkább egy tablette 5euerért( ha szükségesnek mondja holnap az orvos) minthogy pl abortusz ami nem is tudom h mennyi v 30 ezer .. vagy egy kis baba..ami nem 1-2 százezerbe lessz majd hanem kicsit jóval többe..
2011. febr. 28. 22:13
23/47 A kérdező kommentje:
Mi orvoshoz küldtük. Tudod, neki az a feladata, hogy meghallgassa a leányzót és mérlegeljen, hogy kell-e tabi vagy sem. Te anélkül, hogy tudnád, egyáltalán hanyadik napon történt az aktus, rámondod, hogy 1%. Elég felelőtlen dolog.
Oké, hogy lórúgás a hormon, de:
- hagy döntse el az orvos, hogy kell-e vagy sem
- máskor a leányzó gondolkodjon előbb...
2011. febr. 28. 22:18
dehülye vagyok :D bocsánat nem euro hanem 5-6 ezer ft.. mi 5500ft ért vettük.. csak ma egy ismerösöm rendelt egy ruhát külföldröl az volt euro..véletlenül kevertem bocsánat Bocsánat
2011. febr. 28. 22:20
26/47 A kérdező kommentje:
amúgy ma történt...és csak most először...de ha valaki megtudna mondani a pontos árat euroban holnap az első dolgom lenne megvenni...ha egyáltalán itt árulnak
Gondolkozz már el azon te nőgyógyász kicsi csemetéje, hogy ha beleélvezett volna (bocsánat a kifejezésért), akkor sem 100% a teherbe esés... Kb. abban szintuban állja meg helyét az a 10%, hisz a legtöbb dugásból lesz gyerek! Remélem felfogod!
2011. febr. 28. 22:23
nem euroba kell venni hanem forintban.. mondom ma egy ismerősömmel néztünk ruhákat és azt rendelt az volt euró.. és amikor irtam az elöbb akkor az volt az eszembe és véletlenül forint helyett eurot irtam ennyi..
menj el orvoshoz holnap mert ezt a gyógyszert ugyis csak ő tudja felirni.. a nőgyógyász..és amit m ivettünk az 5500ft volt és 1 szemes..de van ami pl 2 szemes.. ezt az orvos dönti el h miylet ir fel neked.. MENJ EL HOLAP mindenféleképpen NŐGYÓGYÁSZHOZ
és lehető leghamarabb tehát reggel
2011. febr. 28. 22:27
nem lesz gyerek, elírtam. :P Már felhúztatok teljesen! Én nem írtam, hogy ne menjen orvoshoz, az szerintem se rossz ötlet, mert hát biztos, ami biztos... Hangsúlyozom, hogy nem orvos ellenes vagyok, csak az esemény utánival nem értek egyet, nem biztos hogy megéri a biztos hormonális bekavarás, a nagyon kis esélyű terhességgel szemben.
2011. febr. 28. 22:28
és 5-7 ezer forintnál tuti nem lessz drágáb egyiksem..ő felirja te kiváltod és beveszed ahogy azt ő majd mondja.. ennyi
2011. febr. 28. 22:29
Kapcsolódó kérdések: