Most hol nyom? :S ég a gyomrom, viszont közvetlen a pupomnál egy csikban nyom. Most gyomrom alja ég nyom, vagy a méhem teteje? :S eléggé tudatlan vagyok :S
kiskoromban púpnak hívtam és barátnőm is meg még sokan az oviban.
és a köldök szó hirtelen nem jutott az eszembe és reméltem lesz valaki aki majd fogja tudni h mit hadoválok itt össze :/:)
Én is púpnak hívtam gyerekkoromban. Talán vidéktől függ.
Kérdező: a szódabikarbóna sós-keserű. Elég rossz. Ne is ízlelgesd, csak hajtsd le egy kis vízzel, és kész. Ha buborékos vízzel veszed be, még jobban hat.
Ha nem iszol rá vizet, az se baj, csak nehezebben megy le :)
hát eszegetem most, annyira nem rossz olyan mint a sós-szappan csak kicsit fura volt hogy sós:D
almát és háztartási kekszet eszek hozzá, az jó? vagy csak vizet szabad ilyenkor?
:)
*lehet hogy onnan maradt meg nekünk is a púp :)
Hát egy ideig azért ne egyél, ha vettél be szódabikarbónát. Vagy két óráig igyekezz semmit nem enni.
Eszegetni nem kell, csak egy kanál, és kész, már az is hat. Ha túl sokat eszel, kimarja a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!