Vajon miért van az hogy közvetlen menstruáció után olyan büdös a hüvely váladékom h hányni tudnék tőle?
Figyelt kérdés
16éves vagyok, és mióta a barátommal elkezdtünk pettingelni menstruáció után ha benedvesedek olyan büdös, szúrós szagú hogy nadrágon keresztül is érezhető:s Nekted is van ilyen? Mit tehetnék ellene?2011. jan. 15. 17:57
1/7 anonim válasza:
csak mensikor?
Amúgy lehet gomba...
2/7 A kérdező kommentje:
mensi után 2-3 napig...amugy utána teljesen normális
2011. jan. 15. 18:03
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak Te érzed büdösnek. Csak a váladék büdös, vagy a puncid is?
4/7 A kérdező kommentje:
sztem csak a váladék....egyébként nem csak én érzem büdösnek....látom a barátom arckifejezésén is
2011. jan. 15. 18:10
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a menstruációval van összefüggésben, ha csak utána pár napig büdös. Második voltam.
6/7 anonim válasza:
Talán nőgyógyászhoz kellene fordulni! Szex előtt zuhanyozz le közvetlenül. De egy orvosi vizitet megér a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!