Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szed valaki ACTIVELLE hormonpó...

Szed valaki ACTIVELLE hormonpótlót és milyenek a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
A nögyógyászom írta ki mert 48 évesen rendszertelenül van meg a menstruációm,túl közeliek voltak a ciklusok.Még nem kezdtem el szedni mert a ciklus elsö napjától kell szedni és még nem volt meg mióta kiváltottam.Ha valaki ismeri a gyógyszert hálás lennék a tapasztalatokért.
2011. febr. 24. 11:35
 1/5 anonim válasza:
Én szedtem kb.2 évig a változókori hőhullámaim miatt. Gyakran kellett menni ellenőrzésre, ugyanis elváltozás jöhet létre a mellben. Így jártam én is, meg kellett műteni a mellem /jóindulatú/. Nem javaslom, hogy szedd, mert sok problémát okoz minden hormonpotló.
2011. márc. 1. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a jótanácsot,valóban tartok töle,hogy mellékhatásként valamit kiprodukál a mellben.Nem tudom a nögyógyász eredetileg azt mondta,olyat ír fel,amit kb.3 hónapig szedni kell,de hosszadalamasan nem akar adni hormont.akkor meg mi értelme?lényeg hogy egyelöre el se tudom kezdeni mert miota itt lapul a fiókba még nem jött meg a bajom,hogy elkezdhetném szedni,s azt mondta majd az elsö naptól.S neked mikor felirták még megvolt a nezeszed?
2011. márc. 2. 08:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja bocsi és még azt akartam kérdezni mikor szoktad bevenni,reggel,délben vagy este?merthogy sokan azt mondják a hormonoktol estére van hányingerük.Hát a nagyon irtozom töle csak nem tudom másként hogy segitsek magamon.Nem hiszem ,hogy a természetes dolgok ilyen mint a remifemin meg a tobbi segitene.
2011. márc. 2. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja elkezdtem szedni a gyógyszert még azt szeretném kérdezni volt e valakinek töle sulyemelkedése /hízás/merthogy 2 heete szedem és megugrottak akilók meg mintha a vizet is megtartaná a testem,föleg a hasamra rakodik.Pedig ugyanaugy étkezem mint azelott.
2011. ápr. 5. 00:15
 5/5 Szep NIkolett válasza:
En Novofemet szetem 1 evig , es most Activellet szedek mar 4. honapja. Minden gyogyszer visszatartja a vizet, de az Activelle kevesbe a csokkentett sargatest miatt. Elegge meg tudja babralni az ember fejet es boven van mellekhatasa. Borkiutes, hizas, szornovekedes, mellfajdalom, borviszketes, huvelyi folyas stb Illetve mint kiderult eleg nagy valoszinuseggel a majamnak sem tetszik hogy ezt kell szednem.eleg sok erteket megvaltoztat eleg rossz iranyban. es hozzateszem 23 eves vagyok.... szoval en inkabb ajanlanam mindnekinek a RENDES< NORMALIS homeopatis kezeleseket!
2016. szept. 6. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!