Kinek mik a tapasztalatai? Meforal 850 nevű gyógyszert szedek.
Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul vagyok tőle, hányinger, hasfájás, hasmenés, hangos gyomorhangok ami már kínos is. Nem eszem cukrot egyáltalán, figyelek az étkezésre. Magas az inzulinszintem ezért szedem.
Kinek mikor múltak el ezek a mellékhatások? Mennyi ideig kellett szedned ? Illetve sikerült-e fogyni vele és ha igen mennyi idő után?
Köszi a válaszokat!
2011. márc. 10. 15:25
1/1 anonim válasza:
Én metfogamma 850-et szedtem (3x1), szintén az inzulinszintem miatt, az is hasonló panaszokat okozott. Az ismerősöm azt szedi amit Te és neki a mai napig nem múltak el a mellékhatások. Szerintem menj vissza az orvoshoz és kérj új tablettát. Én a metfogammával 1 évig szenvedtem. Állandó hasmenés stb...Utána felírták a merckformin xr-t. Ebből napi 1 szemet kell bevenni este és nem lesz tőle hasmenésed. Én egyiktől sem fogytam és az ismerősöm se. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!