Mit tegyek az állandó húgyhólyaggyulladásommal? Már megőrülök.
Tőzegáfonya, petrezselyemből főzött tea, vörösáfonya lé, medveszőlő leve, és a fekete retek leve is nagyon jó. Ülőfürdő: Kamilla, cickafark és szárított zsálya levélből készüljön.
A vese a méregkiválasztó szervünk egyike, azt üzeni testi szinten a lélek, hogy a párkapcsolat zűrös volta nem tud megtisztulni, feltorlódik a lerakódás, nem tud szabadon távozni. Sérült emberi kapcsolatok állnak a háttérben, Visszafojtod érzéseidet, nem tudod elmondani mi bánt, ezért inkább a testen belül halmozol.
Figyelj oda magadra. Derék befedve, papucs és zokni a lábon!
Tőzegáfonya kapszula, kúraszerűen nap 2-3 szem ez rajtam segíteni szokott, de inkább megelőzésre jó illetve enyhe tüneteknél. Véreset pisilős, alhasi fájdalmakkal járó hólyaghurutot csak orvos tud meggyógyítani.
Továbbra is járj melegen, a derekadat mindig védd a hidegtől, ilyen hidegben mindig veszek harisnyát+rá zoknit.
Ha élsz nemi életet, akkor szex előtt meg után mindig menj ki pisilni és szex után tisztálkodj meg alulról.
Ha ezeket betartom, többé kevésbé elkerül ez a szörnyűség, én már 3 éve küzdök vele, én is gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!