Mi lehet ez? Biztos hólyaghurut? Megőrülök.
2 hónap leforgása alatt harmadszorra sikerült "felfáznom". Szedtem 2x antibiotikumot, de most előjött harmadszorra is (Karácsonykor szedtem a 2. doboz antibiotikumot). Nagyon rossz, szinte sírok már miatta. Úgy érzem, mintha nagyon kellene pisilnem, szinte már görcsöl a hólyagom, aztán amikor elmegyek pisilni, akkor alig jön, és az is úgy, hogy szinte lüktet a hólyagom.:( Antibiotikumból olyat szedtem, ami célzottan ilyen problémákra van főleg, el is múltak a tünetek tőle 1 nap alatt, de semmit nem ér, mivel alig 2-3 telt el, és már megint rajtam van ez a szörnyű kór...:(
Szedek Urogint, tőzegáfonyát, és D-mannózt, de egyelőre nem segítenek (1 napja szedem őket). Mit csináljak? Nem szeretnék megint olyan erős antibiotikumokat szedni.
Per pillanat egy orvos tenne neked legjobbat, meg egy teljes kivizsgálás, nem csak antibiotikum "ránézésre".
Hosszabb távon viszont a felfázás elleni védekezést tudnám javasolni. Hogy a fenébe lehet ilyen gyakran?
De lehet, hogy nem is felfázol, hanem valahonnan visszakapod a betegséget, vagy eleve rosszul kezelnek.
Nem-nem, nem jól értetted, nem csinálnék ilyen hülyeséget. Szedtem rendesen 5 napig...
Ügyeleten voltam, mivel Karácsony volt, ezért leoltást nem csináltak...
Akkor szerintem menj el még egyszer, a leoltás nem ártana, hátha mégis olyan bacid van, amire nem hat olyan jól az antibio, amit szedsz.
(És bocs a feltételezést, csak találkoztam már pár emberrel, akik az antibiotikumot úgy szedték, mint a fejfájáscsillapítót...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!