Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Biztos hólyaghuru...

Mi lehet ez? Biztos hólyaghurut? Megőrülök.

Figyelt kérdés

2 hónap leforgása alatt harmadszorra sikerült "felfáznom". Szedtem 2x antibiotikumot, de most előjött harmadszorra is (Karácsonykor szedtem a 2. doboz antibiotikumot). Nagyon rossz, szinte sírok már miatta. Úgy érzem, mintha nagyon kellene pisilnem, szinte már görcsöl a hólyagom, aztán amikor elmegyek pisilni, akkor alig jön, és az is úgy, hogy szinte lüktet a hólyagom.:( Antibiotikumból olyat szedtem, ami célzottan ilyen problémákra van főleg, el is múltak a tünetek tőle 1 nap alatt, de semmit nem ér, mivel alig 2-3 telt el, és már megint rajtam van ez a szörnyű kór...:(

Szedek Urogint, tőzegáfonyát, és D-mannózt, de egyelőre nem segítenek (1 napja szedem őket). Mit csináljak? Nem szeretnék megint olyan erős antibiotikumokat szedni.

2011. jan. 11. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Per pillanat egy orvos tenne neked legjobbat, meg egy teljes kivizsgálás, nem csak antibiotikum "ránézésre".

Hosszabb távon viszont a felfázás elleni védekezést tudnám javasolni. Hogy a fenébe lehet ilyen gyakran?

De lehet, hogy nem is felfázol, hanem valahonnan visszakapod a betegséget, vagy eleve rosszul kezelnek.

2011. jan. 11. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugye nem jól értem, hogy egy napig szedtél antibiót, és utána abbahagytad, mert elmúltak a tüneteid? Mert ha ez csináltad, a baciknak kedveztél vele, jó kis antibiotikum-rezisztens csoportot fejlesztettél ki magadban... Az antibiókat kúraszerűen kell szedni, akkor is, ha elmúltak a tünetek! Orvosnál voltál? Leoltást csinált?
2011. jan. 11. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem-nem, nem jól értetted, nem csinálnék ilyen hülyeséget. Szedtem rendesen 5 napig...

Ügyeleten voltam, mivel Karácsony volt, ezért leoltást nem csináltak...

2011. jan. 11. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem menj el még egyszer, a leoltás nem ártana, hátha mégis olyan bacid van, amire nem hat olyan jól az antibio, amit szedsz.

(És bocs a feltételezést, csak találkoztam már pár emberrel, akik az antibiotikumot úgy szedték, mint a fejfájáscsillapítót...)

2011. jan. 11. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!