Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hólyaghurut kezelése? Mi vált be?

Hólyaghurut kezelése? Mi vált be?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 19:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
erre felírt antibiotikum
2010. dec. 29. 19:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Nolicin, ezt írta fel az orvos. És sok-sok cickafark, kamilla és csalántea keveréke. Kamillateába is ültem sokat.
2010. dec. 29. 19:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Rengeteg folyadék. Inni-inni-inni. Ha nem vagy szomjas akkor is. Ha már hányingered van tőle akkor is. A legjobb ha gyógyteát iszol és minél többször mész pisilni annál jobb.
2010. dec. 29. 19:40
 4/18 anonim ***** válasza:

ha sűrűn előfordul,akkor jó lehet a vörösáfonya tea,kapszula,vagy gyümölcslé. Megelőzésre is jó. Viszont most ellentfogok mondani magamnak,de ha egy kis csipésnél pisiléskor többet érzel(erős fájdalom az alhasban,véres vizelet),akkor ne kisérletezz otthon. Én 4 napig húztam halasztottam egy ilyen vért pisálós hólyaghurutot,mire elmentem orvoshoz- 3 doboz antibiotikumot kellet beszednem,hogy rendbejöjjek.Ráadásul könnyen rámehet a vesédre,azt meg el tudod képzelni szerintem mivel jár.

Szóval ne legyél olyan hülye mint én,ha komoly fájdalmat+vért tapasztalsz azonnal orvos.

2010. dec. 29. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:

" A legjobb ha gyógyteát iszol"

Attól a baktériumok el fognak pusztulni?

2010. dec. 29. 19:45
 6/18 anonim ***** válasza:
a töménytelen mennyiségű c vitamintól inkább, ugyanis a felesleg vizelettel űrül és baromira nem szeretik a savas környezetet
2010. dec. 29. 19:47
 7/18 anonim ***** válasza:

* Attól a baktériumok el fognak pusztulni?

Ilyet nem írtam!!! A sok folyadék csak segíti a gyógyulást... A többit meg nem írtam mert gondolom egyértelmű, orvoshoz kell fordulni!

2010. dec. 29. 19:49
 8/18 A kérdező kommentje:
ezüstkolloidról hallottatok? nekem azt ajánlották
2010. dec. 29. 20:13
 9/18 anonim ***** válasza:
kérdező, orvosi vizsgálat és antibiotikum nélkül a vesédet kockáztatod és a hüvelygyulladást, meg a meddőséget...MENJ orvoshoz!!! minden egyéb csak kiegészítő kezelés az orvosság mellett!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 29. 20:15
 10/18 A kérdező kommentje:

SIKERSZTORI!!!!! mára semmi bajom!

tegnap miután már véreset elkezdtem kurálni magam. elmondom mit csináltam :

2 l vörösáfonyateát megittam

1 l cickafarkteát is megittam

2 x 2 vörösáfonyakapszulát is megettem

1db 500 mg-os c-vitamint bevettem

30 ml EZÜSTKOLLOID (és szerintem ez volt az ami segitett! mindenkinek ajánlom!!!!4)

és emelett be voltam takarozva!

ÜLŐFÜRDŐT NEM vettem mert csak RONT a helyzeten ezt jegyezzétek meg!

amikor ma felkeltem ugy féltem elmenni pisilni mert ugye ilyenkor este pang a vizelet a holyagban és szaporodnak a bacik. hát képzeljétek. se vér se genny se fájdalom se csipés! ma még azért ittam ezüstkolloidot meg bevettem egy tőzegáfonyakapszulát! de ilyen még sose történt velem! mindig hetekig szenvedtem!

1 nap??? semmiség! és igen! SIKERÜLT :D

2010. dec. 30. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!