Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor kelletampont cserélni?...

Mikor kelletampont cserélni? Idő szerint csináljátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem időre cserélek.Megyek wc-re,és ha úgy érzem itt az ideje akkor cserélek.Ezért szoktam a biztonság kedvérét egy tisztasági betétet is berakni ilyenkor..
2011. febr. 20. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Van egy használati utasítás a tamponok dobozában. Javaslom előbb azt olvasd el és ha még mindig vannak kérdéseid, csak ezután tedd fel őket.
2011. febr. 20. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt az ember érzi, amikor megtelt, akkor szokás cserélni. Ha kicsit meghúzod a szálat és ellenállás nélkül csúszik, akkor kell. Egyébként van aki sűrűn szokta -akár minden mosdóhasznmálatnál-, van aki ritkábban. A max idő, ha jól emlékszem 4 óra a tájékoztatója szerint.
2011. febr. 20. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:

A tájékoztató szerint 8 óra.

Talán mégsem ártana elolvasni.

2011. febr. 20. 12:43
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Te bent hagynád 8 órát????
2011. febr. 20. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Jah, így már mégsem olyan egészséges az a tampon... Agyam eldobom....

Igen, azon semmi nem múlik, hogy 4 vagy 8 óra, hidd el...

2011. febr. 20. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha elmégy WC-re és nem vagy benne biztos, hogy cserélned kell, akkor húzd meg a cérnát. Ha könnyen kicsúszna, akkor cserélned kell. Ha nem, akkor még nem kell. Amúgy régóta használok tampont, nagyjából tudom, mikor kell cserélnem. A biztonság kedvéért tégy alája tisztasági betétet. Akkor nem lesz gond.
2011. febr. 20. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
6-8 óránként kell cserélni,általában érzed hogy mikor telik meg és könnyen kicsúszik-
2011. febr. 20. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
én sosem érzem, h mikor telik meg, de megjegyeztem h az első napokban kb 2 oránként kell utána 3-4
2011. febr. 20. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
És lehet, hogy jó lenne ha meggondolnád inkább a betét használatát. A tampon használata hosszútávon nagyon egészségtelen.
2011. febr. 22. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!