Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami dudor van a fenekemen,...

Valami dudor van a fenekemen, azon belül a vágatnál vagy hogy mondjam :/ Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
azil birok ülni aztán már megnéztem mi az istentől... és valami dudor van ott.. tükörbe megnéztem de cska egy piros folt volt ott.. mi lehet ez?._. nagyon fáj és félek
2011. febr. 19. 23:04
 1/7 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Vágatnál? Közvetlenül a segged partja felett középen, és csontkemény? Mert az a farokcsontod, és szétülted. Ha nem, akkor a válaszom érvénytelen.
2011. febr. 19. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy egy kelés van rajtad, vagy aranyered van. Nem kell szégyenkezni, háziorvos!
2011. febr. 19. 23:22
 3/7 A kérdező kommentje:
nem csont mer csak tudnám ha az :D elülni meg nemtudtam mer reggeli felkelés után fájt.. vmi dudoros akármi de baromira fáj.. és ha számit pont a vágat kezdeténél fáj xD
2011. febr. 19. 23:37
 4/7 A kérdező kommentje:
2.nak meg aranyér nem csak a segglyukamon lehet?:O
2011. febr. 19. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Mekkora az a dudor? Nem lehet, hogy csak egy nagyobb pattanás?

De lehet az elsőnek van igaza, ha sokat ültél mostanában.

Ha nem múlna, azért mindenképp szólj orvosnak, akármiylen kellemetlen is.

2011. febr. 20. 00:20
 6/7 A kérdező kommentje:
mondom hogy nemülhettem el emrtmár felkelés után fájt... és kb akkora mint az ujjbegyem.. hogy pattanás e azt viszont nemtudom ._. nemhiszem
2011. febr. 20. 02:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet furunkulus is.
2011. febr. 20. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!