Valami dudor van a fenekemen, azon belül a vágatnál vagy hogy mondjam :/ Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
azil birok ülni aztán már megnéztem mi az istentől... és valami dudor van ott.. tükörbe megnéztem de cska egy piros folt volt ott.. mi lehet ez?._. nagyon fáj és félek2011. febr. 19. 23:04
1/7 Dilettáns döggomba válasza:
Vágatnál? Közvetlenül a segged partja felett középen, és csontkemény? Mert az a farokcsontod, és szétülted. Ha nem, akkor a válaszom érvénytelen.
2/7 anonim válasza:
Vagy egy kelés van rajtad, vagy aranyered van. Nem kell szégyenkezni, háziorvos!
3/7 A kérdező kommentje:
nem csont mer csak tudnám ha az :D elülni meg nemtudtam mer reggeli felkelés után fájt.. vmi dudoros akármi de baromira fáj.. és ha számit pont a vágat kezdeténél fáj xD
2011. febr. 19. 23:37
4/7 A kérdező kommentje:
2.nak meg aranyér nem csak a segglyukamon lehet?:O
2011. febr. 19. 23:37
5/7 anonim válasza:
Mekkora az a dudor? Nem lehet, hogy csak egy nagyobb pattanás?
De lehet az elsőnek van igaza, ha sokat ültél mostanában.
Ha nem múlna, azért mindenképp szólj orvosnak, akármiylen kellemetlen is.
6/7 A kérdező kommentje:
mondom hogy nemülhettem el emrtmár felkelés után fájt... és kb akkora mint az ujjbegyem.. hogy pattanás e azt viszont nemtudom ._. nemhiszem
2011. febr. 20. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!